slm arkadaşlar özenle açtığım film sitemi maddi olumsuzluklardan dolayı satmak zorundayım alan arkadaşa şimdiden hayırlı uğurlu olsun
Site adresi
www.filmizleti.com
Site için istenen fiyat 300 TL yerine 250 TL olmuştur acil satılıktır
Sitenin aylık getirisi: Reklam alınmadı
Sitenin açılış tarihi: 3-4 Ay oldu
Kategori, sitenin içeriği nedir: film sitesi
Günlük hit sayısı, kaynak link: 300-500 hitli ( hafta sonları 1k yı buluyor hit isteyene sayac gösterilebilir yandex sayaç kullanıyorum )
Domainin yaşı ve Pagerank değeri: 7-8 aylık /pr0 ( ama bir çok uüksek prli sitede link mevcuttur en yakın güncellemede güzel bir pr değeri alacağına inanıyorum )
Site tüm içeriği birlikte mi satılık, sınırlama var ise neler: tüm içerik
Hosting dahil midir: 1- 2 hafta idare edilir
Banlı olduğu sponsor var mı: yok
Banlı olduğu arama motoru var mı: yok
Kullanılan yazılımın lisansı satışa dahil mi: wp
Yazılım lisans sonlanma zamanı: sınırsız
Sitenin satışında herhangi hukuki bir problem var mı, telif hakkı yok
eklemek istediklerim
siteyi biraz incelerseniz hgerçekten de çok önem verdiğim sitedir sitedeki filmlerin bir kaçı hariç kendi uploadımdır filmlerin altına site ismini yazıp upload ettim bütün bilgiler elle teker teker girilmiştir film açıklamalarına 50-100 kelimelik özgün yazılar eklenmiştir daha eklemediğim uploadımda olan bi 20-30 arası filmde bulunmaktadır site satılırsa istenilirse o filmler siteye eklenebilir
siteyi satmamın nedeni ben görme engelli bireyim ve 3 ayda bir aldığım engelli maaşım kesildi ve maddi durumum çok kötü olduğundan satıyorum yoksa gerçekten çok önem verdiğim sitedir
seo su yapıldı bir çok sosyal link satışı yapan arkadaş saolsunlar sitemde bana baya yardımcı oldular baya bi backlink kasıldı bir çok peli sitede sitenin linki mevcuttur kullanılam tema domaine lisasnlıdır
bu arada konu dışı tema tasarımcısı tahamata başta olmak üzere bana sitemle ilgili her türlü yardımcı olan bütün arkadaşlarıma buradan teşekkürlerimi iletiyorum
ödeme yolları : ptt
ilk site satış konum olduğu içi eksik bilgi varsa şimdiden özür dilerim uyarırsanız ekleyebilirim
---
site film izle kelimesine tekrar 93. sıradan girmiştir