arkadaşların dediği gibi çerezlerden ötürü sizi ilk sırada gösteriyor olabilir, ******* da biraz yanlış sonuç vermeye başladı son zamanlarda. bunun dışında benim söyleyeceğim şey,
anahtar kelimeniz için keyword tool aracından arama hacmine bakıyorsunuz ve siz 1. sıraya geldiğinizde o arama hacmiyle sitenize gelen hit arasında ciddi farklar var. bunun sebebi bir çok şeyden kaynaklanabilir. ilgisiz başlık ve açıklama ( düşük ihtimal ama olabilir, siteyi görmediğim için söylüyorum)

asıl önemli nokta ise, her kelime her zaman aynı arama hacmine sahip değildir. bunu da google trends sayfasından görebiliyoruz. aylara göre 100 üzerinden arama hacmindeki düşüş ve artışı gösteriyor. 100 zaten en yüksek olandır. yani keyword tools da gördüğünüz tam arama hacmine ulaştığı ay veya yıldır. sizin tespitiniz de ufak hatalar var. adwords anahtar kelimeleri ekliyoruz mesela, tbm 1tl olarak gösteriyor, rekabeti çok yüksek, keyword toolsan baktığımızda arama hacmi sıfır(0) yani gördüğün her şey doğru olmayabilir ne uzattım ya