arkadaşla mailing çalışması yaptık 1.000.000 kişiye mail gönderimi için anlaştık ve 750 tl ödeme yaptık. bize en başında 1.000 üye de gelebilir 40.000 üye de gelebilir demişti.

sonuç şu şekilde 100-150 arası üye ve emaili gören kişi sayısı 400 civarı. ( dikkat emaili gören kişi sitemize mailden gelen değil ve toplamda mailin bulunduğu domain 140 mb trafik tüketmiş )

arkadaşın maillistesinin güncel olduğundan yada gönderim servislerinde büyük bir hata olduğundan şüphelerim var. çünkü 1.000.000 kişinin 400 ünün e-maili görmesi demek tam bir facia.

arkadaşla görüşmeye çalışıp bu işte bir yanlış olduğunu anlatmaya çalıştığımızda ise aldığımız cevap; yapabileceğim birşey yok, istediğinizi yapın demesi.
Çalışırken dikkat edin lütfen.
Paramı da iade etmediği sürece hakkımı helal etmiyorum.