Arkadaşlar çok sağ olun.. Bu listeyi yorumlarınızla geliştirebiliriz. Malumunuz artık Adsense hesabı kolay verilmiyor. 6 ay düzgün, özenli ve özgün içerik girmelisiniz. Her gün bir yazı yazsan 180 defa bu işlemi yapıp beklemen gerek... Bu kural sanırım son Google güncellemesi. Bir yerde okumuştum... Bunu bile yapsanız alacağınız garanti değil.. Demem o ki bir an için günlük kazançları unutup neler yazabiliriz, yapabiliriz kısmını düşünmeliyiz. Siz kaliteli yazdığınıza inandığınız sürece bunun Bumerang kısmı var, dış reklamları var az da olsa diğer reklam kazanç sistemleri var vs...

Artı, makale yazarı olarak bile kaleminizi değerlendirebilirsiniz. Süreç buraya hızla ilerliyor. Mesela canım sıkıldığı zaman Milliyet Gazetesinin arşiv sayfasına göz atarım, öyle komik ve ilginç yazılar gözüme çarpıyor ki.. 1950'lerde neler gizli bilemezsiniz.

Son olarak kendi adıma durumu değerlendireyim; bir makale yazmak istediğim zaman hiç öyle 'ne gider, ne popüler' gibi günlük şeylere bakmıyorum. En azından şimdilik... Misal 'kuduz' konusunu hatırlamak istedim uzun bir yazı yazdım faydalı olduğuna da inanıyorum. Şimdilerde ise pek bilgi sahibi olmadığım ama merak ettiğim olayları inceliyorum. Hem bilgi sahibi oluyorum kendimi geliştiriyorum. Hem ziyaretçi gelirse ne ala.. Özetle gün gelir inşallah benim sitelerim de popüler olur ama süreci hızlandırmak gibi bir kaygım yok.. Umarım bir tık faydam dokunmuştur. Sizlere kaliteli ve bol takipçiler bol kazançlar dilerim.