on2 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ben ürün satmıyorum bu yüzdende birşeyin garantisini vermiyorum.

Limon = C Vitamini

C Vitamini her insana ters teki yapıyormu?

Hocam dermatolog musun doktor musun?
Kafana bir şey sürüp işe yaradığına inanmışsın çok büyük laflar söyleyerek bir konu açmışsın. Bu ülkede okullarda bilim öğretmiyorlar sonra millet kendi deneyiminden tümevarımla evrenin sırrını çözüyor.

Erkek tipi saç dökülmesinin tek çaresi minoxidil denilen şey. Bizim saçlarımız erkeklik hormon yüzünden kadınlara göre daha zayıftır ve dökülür. Bazılarında ırsi hızlı dökülür bazılarında yavaş. Ama erkeklerin saçının dökülmesinin nedeni testosterondur. Kadınlı hormonu saçları güçlendirir vücut tüylerini azaltır, erkeklik hormon vücut tüylerini arttırır saçları döker.

Sen kafana limon da sürsen, sarımsak da sürsen, tezek de sürsen ailede saçlar dökülüyorsa ve erkeksen sende de gider. (Çok az erkekte ırsi olarak saç dökülmez. Zatan onların babası dedesi de kel değildir.)

Böyle bir tek kendi kafandan elde ettiğin deneyim ile tüm dünyaya çare olacakmış gibi nasıl konu açıyorsun? Limon c vitamini diyorsun da asidi ne olacak?

Milletin vebalini alacak cesareti kendinde bulmana şaşırdım. Bunlar yanlış işler kardeşim.

Buraya kadar okuduysan kısa bir hikaye anlatayım.
Üniversiteye hazırlandığım sene saç uzatmıştım. Kazanınca bir arkadaşımla beraber saçlar çok döküldü kazıtalım gürleşsin dedik. Çocuk sarışın ben esmerim. Gittik usturaya vurdurduk saçları. Eve döndük. 2 saat sonra arkadaşım aradı. Usta bizim saçların neden döküldüğünü buldum dedi. Banyoda keseleniyordum kafama da kese attım, bir kir çıktı ki sorma, sen de gir banyoya keselen dedi. Ben üşendim yapmadım. 1 ay sonra benim saçlar 3 numara oldu bizim sarışın elemanın kafada saç yoktu. 2 ay oldu çocuğun kafadan saç gelmedi. Doktora gitti. Doktor ne yaptın sen hem usturaya vurdurmuşsun hem kese atmışsın kafandaki saç köklerini kazımışsın demiş. Bir ilaç verdi doktor. O kremi sürdükten 2 ay sonra sarışın adamın kafasında koyu kestane saçlar çıkmaya başladı. Ve bir sonraki yaz güneş görene kadar koyu kumral gezdi. Eğer kafaya kese atsaydım benim de sonum aynı olacaktı.