Merhaba arkadaşlar. Az önce bitirdiğim ufak bir çalışmayı burdan satışa çıkarıyorum. Bir çok arkadaş web sitesi işi alıyor, bir çoğu firmalarla çalışıyor, bir sürü tema ile script ile uğraşıyor, siteyi teslim ediyor müşteriye. Hem bu arkadaşlara yardımım olsun, hem de üç beş bişeyler kazanalım diye böyle bir tema hazırladım. Talep olursa, yeni versiyonlar da hazırlayacağım. Fiyatı düşük tuttum gayet.

Satışını yaptığım hizmetten bahsedeyim. Satın almaya karar verdiğiniz taktirde, ödemesini yapıp bir tema satın almış oluyorsunuz. Domain lisanslı vesaire değildir kesinlikle. İstediğiniz sitede-sitelerde kullanabilirsiniz. Ödemesini yapıp aldığınız bu temayı wordpress sitenize kuruyorum, örnek içerikleri ekleyip teslim ediyorum. Kullanımında da yardımcı oluyorum.

( Kurulum, ilk gelen 5 kişiye ücretsizdir. Sonrakilere 5 lira karşılığında kurulumu yaparım hazır teslim ederim ya da ücretsiz bir şekilde nasıl kuracağını vesaire anlatırım. Yoğun olabileceğimden dolayı sadece ilk beş kişi ile sınırlı tutuyorum malesef. zaten basit. )

Temadan biraz bahsedeyim;
- Yönetici panelinden, logo, favicon, telefon numarası, mail adresi gibi alanları düzenleyebiliyorsunuz basitçe. ( og panel entegre edildi. )
- temada basit bir slider bulunmakta. yine panelden kolayca düzenlenebiliyor.
- öne çıkarılmış görseller ile gayet basit şekilde resim ekleniyor haber ve ürünlere.
- nextgen gallery ile galeri eklenebiliyor. basit bir entegresi vardır hallettim.
- istenirse anasayfada ürün resmine tıklandığında lightbox çalışıyor. default olarak pasif geliyor. eklentisini de temayla birlikte veririm internetten aramazsınız eğer lazımsa.
- anasayfada son haberler bloğu,
- anasayfada sizin için seçtiklerimiz bloğu, yeni eklenen ürünler bloğu.
- panelden düzenlenebilir iletişim bilgileri bloğu. ( harita kısmı da düzenlenebilir panelden )

dahasını görmek isterseniz hemen demo adresi vereyim;
http://www.nazimyilmaz.com.tr/firma

* Fiyat: 15 TL
* Talebe göre yeni özelliklerle yeni arayüzlerle bir kaç versiyon daha gelebilir.
* Aynı şekilde panelden düzenlenebilir, arayüzü güzel ve bu temadan bir sürü fazla özelliği bulunan köy dernek sitesi wordpress teması için özel mesaj gönderebilirsiniz. demo veririm.
* ödemeler enpara ile olursa güzel olur, olmazsa garanti olur, garanti cepbank olur.
* illa ücret ödemek zorunda değilsiniz. forumda sattığınız her hangi bir ürün, oyuncak vesaire varsa tema karşılığı anlaşabiliriz. ( tam karşılığı olmasına gerek yok ücretin, keyfimize göre )

Teşekkürler.