hocam kullanın diyorsunuz yani. Yeni açtığım sitede kullanacağım. Peki 2 senelik sitemde kullanmalımıyım ? Birde ayarlar konusunda yardım edermisiniz
Bence kesinlikle kullanılması gereken bir eklenti. Ayarları yanlış yapılmadığı sürece -ki ayarlarında öyle karışık bi' şeyler olmadığı için yanlış yapılması biraz zor- herhangi bir sorun olmaz. 4-5 sitem oldu şimdiye kadar hepsinde kullandım. 2009'dan beri aktif olan bir sitemde de kullanıyorum. Gayet memnunum. Öyle düşünüldüğü gibi saçma sapan herşeye link vermiyor. Bir yazıda maksimum kaç kelime veya kelime grubunun linkleneceğine kadar herşeyi ayarlayabildiğiniz için, otomatik olmasının herhangi bir mahsuru da olmuyor.
Diğer sorunuza gelince; ayarları konusunda tabii ki yardımcı olurum... Hatta siteye bununla ilgili kurulum ve anlatım yazısı ekleyip paylaşayım. Diğer yapamayan arkadaşlara da yardımı olur...
Bence eklentiyi kullanmayanların "otomatik olduğu için soğuk bakıyorum" şeklindeki ifadelerine aldanmayın. Siz kullananların yorumlarını dikkate alın. Ve altını çizerek söylüyorum; bu eklentiden zarar değil, aksine çok yarar gördüm.