Merhaba arkadaşlar, bir müşterimin kişisel blogu için makaleler gerekmekte. Kişisel bir blog olduğu için kurulan cümlelerin kişisel olması gerekiyor. Ergenlere hitap eden cümleler olsun istemiyorum. Yazılar; eğlenceli, düşündürücü, marjinal, yaratıcı, sofistike bir şeyler olacak. Şöyle diyeyim; makaleyi yazan arkadaşın kafası zaytung.com kafası gibi olmalı. Bu tarz makaleleri herkes yazamaz büyük ihtimalle. Marjinal bir kişiliğe sahipseniz; yazılara ister istemez yansıtırsınız. Tam da o şekilde istiyorum. (Ekşici olsun 5 fazla olsun) İş süreklidir. Tabi yazılan yazılar beğenilirse. +250 kelime şeklinde çalışmak istiyorum makale başına. Üst sınır yok. (Laf kalabalığı yapılmadığı sürece) Şimdilik 30 adet makale alacağım ama her akşam vereceğim güncel konular ile ilgili makaleler yazılacak ekstradan. Şu aşamadan sonra istediklerim;
Ücret tablonuz :
Bu söylediklerime cuk diye oturacak örnek makaleniz:
Telefon numaranız (Mecburidir, sürekli iletişimde olacağız çünkü):
LÜTFEN
Bana referans olarak göstereceğiniz makale lütfen ama lütfen kişisel olsun. Öyle her cümlenin sonunda gitmiştir, görmüştür, yapmıştır, kalkmıştır, mıştır da mıştır gibi kelimeli makaleler istemiyorum. Bu makaleler ile paravan sitelere backlink kasmayacağım. Kişisel bir blogda yayınlanacak. Bi'de "ya tutarsa" deyip kalkıpta bana nakliyat, halı yıkama firma sitesi tanıtımı falan gönderen çok oldu artık göndermeyin. Zamanımı almaktan başka bi'şeye yaramıyor çünkü.