çok boş konuşuyorsunuz beyler

siz domates biberken ipb 1x 2x di.

ama şuanda 3.4.3 x

konu vps değil .. konu para değil konu tr'de host olmaması

boş konuşan vatandaşlar erkeklik yapmayın burada

www.nostaljifilmindir.com

ipb+nexus+download + özel script portal + full + full lisans site bi araba parası

+ download modül 8tb'lık sunucuma tanımlı paranı öde indir sistemi var...

şimdi bana türkiyede 1 tane benim sitemdeki sistemi kullanan insan gösterin sadece 1 tane????????????*

size evimi arabamı servetimi verecem...

hatta canımı bile verebilirim..

ben hostları kötülemedim ama gidip her önüne gelen host acarsa biz host bulamassak böyle bir kural koymak zorunda kalırım...

alt tarafı basit bir url llink istedim gelmişssiniz ben ergenliğimde ipb kurdum diyorsunuz

lütfen r10'un yagcıları olmayın işinizi yapın . burada size küfür yok hakaret yok actıgım konuyu pişman olacagım durumlara sokmayın!!!

yoksa bende biliyorum vpsye sistem kurmayı veya sunucu almayı.. ama konu o değil konu türkiye hostları!

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 19:27:07 -->-> Daha önceki mesaj 19:21:58 --

TamerCelenk adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhabalar,

Türkiye de böyle bir sistem yok dediniz fakat verdiğim linke bakmadınız sanırım.

Özel mesaj ile size bilgi de verdim.

Diğer arkadaşlarında dediği gibi o zaman VPS alır Ücretsiz Plesk kurup sitenizi yönetirsiniz.

Istediğiniz php.ini my.conf ve benzeri ayarları kendiniz yaparsınız.

Saygılarımla,

Tamer Çelenk

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 19:13:28 -->-> Daha önceki mesaj 19:09:45 --

Tekrar Merhabalar,

Flood için özür dilerim öncelikle,

suhosin ayarlarımı sağlamıyor dediniz fakat 2 ayarın değeri düşük, 3. Ayarın ise özelliği haddinden fazla yüksek.

PM ile bilgi vermiştim size, geri dönüş yapabilirseniz detaylı bilgi ve ayarların güncellenmesini gerçekleştirebiliriz.

Saygılarımla,

Tamer Çelenk

Sevgili hocam cevap verdim size ...

Buyrun kaldırmıyor hostunuzu bazı ayarları pm ile size dönüş yaptım.

http://beraweb.com/zamunda/check_requirements.php

suhosin.post.max_vars (4096 or better recommended)...WARNING
Your value: 1000. Can prevent some forms (especially in the ACP) from saving properly.

suhosin.request.max_vars (4096 or better recommended)...WARNING
Your value: 1000. Can prevent some forms (especially in the ACP) from saving properly.

suhosin.get.max_value_length (2000 or better recommended)...WARNING
Your value: 1000000. Can prevent very long URLs from loading correctly.

suhosin.post.max_value_length (1000000 or better recommended)...Pass

suhosin.request.max_value_length (1000000 or better recommended)...Pass

suhosin.request.max_varname_length (350 or better recommended)...WARNING
Your value: 64. Can prevent long friendly URLs from loading correctly.