Nacizane Bende Görüşlerimi Bildirmek İsterim öncelikle Yatırım Yaptıgınız Domainler Pek Benim Tarzım Olmayan Domainler Ancak Benim Tarzım Olmaması Sizin Bu Domainlerinizin Değersiz Olduğu Anlamına Gelmez.

Bence Burda Cok Güzel Olan Bir Olay Var. Olumlu Yada Olumsuz Görüş Alırken Ben Olumlu Görüşlerden Daha Çok Olumsuz Olan Görüşlere Önem Veririm.
Nedeni :
1) Benim Bu Sektördeki Potansiyel Hata Yapma Olasılığımın Bu Olumsuz Düşünceler Sayesinde Nelerin Olabileceğini Öğrenmem.
2) Olumsuz Görüş Bildiren Kişilerin Bu Sektörde Edilmiş Deneyimleriylemi Bu Görüşleri Bildirdikleri YAda Sadece Tarzı Olmadığı İçin Bunlar İşe Yaramazmı Dedigine Cok Onem Veririm. çünkü Bunlar Eğer Tecrübeyle Aktarılan Kelimelerse, Sizin Deneyimlemediğiniz Tecrubeler Başkaları Tarafından Tecrübe Edildiği İcin Hicbir Cıkar Gözetmeksizin Bunların Size Aktarılması Başlarında Tarafınızca Kabul Görmesede Sonuna Gelindiğinde O Sözlerin Doğruluğu Canınızı Acıtabilir.

Siz Nasıl Cocuğunuza Yalanın Yanlış(Kötü) Bir Şey Olduğunu Tecrubelerinizle Deneyimleyip Bu Yanlışa Cocuğunuzun Düşmemesi İcin Daha Kücük Yaslarında Bunun Eğitimini Veriyorsanız. Nacizane Kendi Düşüncem " Yaramazkedicik " Arkadaşında Kendisince İlerde Yaşayabileceginiz Sıkıntıları Size Detaylı Bir Şekilde Anlatması(Uslup Konusunda Bencede Biraz Daha Dikkatli Olması Hem Sizi Kırmaz Hemde Sizi Savunmaya Gecirmezdi.) Bence Size Yapılabilecek En Güzel İyiliktir.

Unutulmaması Gereken Bir Sey Ne Onun Size Fikirlerini Dikte Etmesi Yakışık Almaz Nede Sizin Fikirlerinizi Ona Dikte Etmeniz Uygun Olmaz Burda Bir BEYİN FIRTINASI Yaşanmıştır Ve
Bu Konuyu Okuyan Kişilerde Sizin Sayenizde Bazı Şeyler Hakkında Dikkat Getirmiştir. Örnekle Soylemek Gerekirse.

- Gelecegi Bilmek Kimsenin Yapabileceği Bir İş Deyildir Ancak Geleceği Tahmin Etmek Önemli Bir İştir Ve Size Kullanabilecek Bir Cok Olanak Tanır " Bilo " Adlı Kullanıcıya Teşekkur Ederim.

- Geleceği Tahmin edebilmek İcin Tahminde Bulunacagınız Konuda Detaylı Bir Arastırma Ve Bilgi Sahibi Olmak Gerekir. " Yaramazkedicik " Adlı Kullanıcıya Teşekkur Ederim.

Bu konu Bazı Seyler Hakkında Bana Da Bilgi Kattı Bunu Sağlayan Herkesin Emeğine Saglık.
Bunlarda Benim Nacizane Düşüncelerim.
İyi Forumlar İyi Günler.