Adnati adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhaba, sadece banka havalesi yapıyoruz...

selamlar

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 00:34:05 -->-> Daha önceki mesaj 00:29:36 --

Merhaba, tıklama başına ücretiniz 0,024$ yani 0,042 TL ye gelmiş, sanırım sizi tatmin etmedi halbuki birçok yayıncımız için bu rakkam gayet normal..

.
Merhaba tık ücreti idare edebilir.

adsense olarak bakıldıgında : 150 tık bana günlük 7-8 usd kazandırırdı

sizde : 150 x 0,042 = 6,3 usd yapmakta

oran olarak iyi fakat çıkarttıgınız reklamlar reklamstore vs üzerindeki saçma reklamlar oluyor site içeriğine göre değil. En azından oyun sitesinde devamlı oyun reklamları çıkması lazım diye düşünüyorum yada bir çizgi film sitesinde oyun reklamları çıkması daha iyi. Reklam içeriği kalitesiz oldugu için adsensede aldıgım tık oranını sizde alamıyorum.

10000 gösterime adsense de 150 tık alırken sizde hem gösterim olarak biraz daha azını hemde tıklama oranı olarak çok çok altında bir tık oranını alıyorum.

Benim mesajlarım sizi eleştirmek sadece. Daha iyi hizmet sunmanız için. Sizi karalamak değil yanlış anlamanızı istemem. Bir adsense gibi reklam içeriğiniz kaliteli ve zengin olursa inanın sırf adsensenin arkasında bıraktıgı kişileri bile toplasanız size fazlasıyla yetecektir.