Verdiğimiz teknik ve taktikleri hiçe sayarak site içi seo çalışmasını yapmayarak sitenizin uçmasını mı bekliyorsunuz beyfendi? Rapor elinizde ve örnek raporda herkese açık şekilde hangi site neye ne kadar yararlı ortadadır. Herkes bu paketin uygun ve kaliteli olduğunu bir çırpıda söyleyebilir. Neyse sözü uzatmak istemiyoruz. Mal ortadadır seven elbette alacaktır. Herkese hayırlı işler.
oRumJack Nickli Üyeden Alıntı
Merhabalar Hocam Sitem
www.dinivideolar.net çalısma yaptırmak istedigim kelime ilahiler bu çalısma beni sıralamada nereye cekecektir eger işten memnun kalıp verim alırsam kenarda çalısma yaptıracagım 5 sitem daha duruyor
Merhaba hocam, sitenizin şu anki konumu gayet güzel elbette daha ön sıralara çıkacaktır. Yapacağımız çalışma ile ilk 3 sırada olma olasılığı yüksektir. Ayrıca bir ilahiyatlı olarak hedef kelimeniz ile çalışmak beni memnun eder, saygılar.
Bu Sizin bana attıgınız pm ilk 3 yüksektir diyerek telefonda ilk 5 i garanti ettiniz ben zaten sitemi sürekli kontrol edip ilgileniyorum meraklanmayın okadar ahım sahım paketse neden etki etmedi + ben çalısma sonucunu buraya yazma hakkım var sanırım görüşüm neden rahatsız etti meraklanmayın ilk defa site işiyle ugrasmıyorum