CihaN01 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
15 ocakta açıtıgım egitim sitesi daha ilk 20 günde cok iyi yerlere gelmişti.Hiçbir çalışma falan yapmadım sadece bir tanıtım yazısı aldım. Dün geceye kadar günlük 2k civarındaydı.Bugun baktım en çok ziyaretçi gelen anahtar kelimelerde 3. sayfalara gelmişim diger kelimelerde aramada bile yok. Demekki bu işler böyle.Düzelirse şanslıyım demektir.
Tanıtım yazısını kaldırtın. Eğer sitenizde her şey normal ise beklemnizi tavsiye ederim. Tabi bu beklemeyi kimse yanlış anlamasın. Beklemek derken normal site çalışmalarınıza devam edin manasında.

Creabox adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Arkadaslar bugun mailime googlebot sitenize erisemiyor uyarisi aldim. Bu konuyla tamamen bir baglantisi varmidir.
Hayır bununla bir alakası yok. O sunucudaki kısa bir kesintiden bile kaynaklanıyor olabilir. Sitenize girebiliyor ve siteniz index alıyorsa sorun yok.

Makale_TR adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
aynen bloggera bağlı bir sitemin süper düşüşü bugün 400le kapatıcam herhalde

not : 23 şubatta ki içerik sayısı 500-600 tane copy paste şuan 400 tane özgün makale bunuda hesaba katarak bakın

Sizin sitenizin durumunun ayın 6'sında olanla bir alakası yok.

* Yabancı kaynaklarda konuyla ilgili bilgi yok mu? Sadece Türkiye'de mi yaşandı bu sorun?

* SEOCU diye geçinenler nerede, dillerini mi yuttular? Hala ne olup bittiğini anlamaya mı çalışıyorlar?

* Her geçen gün ziyaretçi sayılarının normale dönmeyeceğine daha çok inanmaya başlıyorum.

* Google'ın bir ayıklama politikası olabilir bu. Belli dönemlerde gerçekleştirebilir bunu.