Hayırlı olsun.
Açık konuşmak gerekirse domain'leriniz benim hiç tercih etmeyeceğim türden. Ve hemen hemen % 80'i çok dar bir müşteri yelpazesine hitap ediyor.
Merak ettiğim "haptiklere" neden bu kadar düştüğünüz. Tabii "akıllı" ile ilgili türetimlere de bayağı takılmışsınız.
Portföyünüzün hemen başında "yakın gelecek" vurgusu yaptığınız başlığı ilgili paragrafın bir satır daha üstüne çıkarıp tüm domain'leri kapsayacak şekilde yaparsanız bence daha doğru olur. Aldıklarınızın büyük bir kısmı yakın gelecek sınıfına giriyor bence, hatta bahsi geçen bir çok teknoloji daha Türkiye'ye gelmeden eskiyecek ya da kullanılmayacak bile. Bunlar benim görüşümdür, kimseyi bağlamaz. Hayırlı olsun tekrardan. Bu işler kısmet meselesi, kimin kısmetinin nereden geleceği belli olmaz.
Tabiki tercih meselesi... tabiki tercih etmemeniz gayet normal... siz ve diğer herkes aynı tercihi yapıyor olsaydı, hepimiz fotokopi olurduk ve dünya diye bir şeyede gerek kalmazdı. Bakkaldan ekmeği çalan hırsızada sorsak, yaptığı şey kesinlikle doğrudur. Niye? Çünkü, "onda çok var bende yok" diyecektir.
%80 dar bir müşteriye hitap edişi konusuna katılmıyorum. İyice bakın, her telden var. çok uzun sürede oluşturdum bu portföyü. ve daha öncede yazdığım gibi, ben yarına oynuyorum. Yani şu anda kimsenin el atıpda yatırım yapmak istemediği bataklığa. Hani hep deriz ya "ah zamanında falanca yerden arsa alsaymışız"... lafı. Ama diyenler niyeyse hala o gelişmiş yerlere bakıp bakıp söylerler bu lafı, ama kesinlikle gidipte gelişmemiş yerlerden almazlar arsaları, hatta tarlaları.
Daha öncede yazdığım gibi, ben yönümü yarına yatırım yapmakta seçtim. Türkiye geriden geliyor olabilir. Ama gelmeden eskiyecek bir teknoloji yok. Varsada bende yok
Akıllı teknolojilere neden bu kadar düştüm? Gayet basit. Gelecek bunun üzerine inşa ediliyorda ondan. Güzel bir video geldi aklıma, hemen paylaşayım, seyretmemişseniz kesinlikle çok keyifli olacaktır. ikinci ve üçüncüsüde çevrildi, cam teknolojisi üzerine
http://youtu.be/6Cf7IL_eZ38
Tabiki kısmet meselesi... dostluk hoş, gerisi boş
"erişir menzil-i maksuda aheste giden"
hayırlı olsun
ohooo... süper yorumun için teşekkürler üstadım
.