herkese göre degişiyor o bence.daha öncede vermiştim bu örnegi;bi ara herkes futbol videoları çok kazandırıyor diye ona sarmıştı bende meraktan denedim sonuçta yeniyeni kurcalıyoruz youtube-adsense işini,bisürü vaktimi boşa harcadım.arkadaş komik videodan 1 günde kazandıgım parayı futbol videolarında 1 haftada çıkaramadım.o arada kanal 2 ihtar yedi tabi bide maçlar yasak oldugu için,bende kanalla ugraşmayı bıraktım.ben komik videodan kazanıyorum diyince,bunu duyan bi arkadaşda hemen gidip komik video yüklüyor fakat sonuç hüsran.olay video kategorisi seçmekle bitse keşke.ben günde 5 komik video yüklerim getirisi 6-7$ olur.sen günde 100 tane yüklersin,1$ kazanamazsın belkide...farklı kategorilerde kanallarım var mesela bitanesine nasıl oluyor anlamış degilim,2-3 günde bi 5-6 video yüklüyorum kanala ve izlenme sayısı 20-25 olursa vay be bayagı bi adam izlemiş bunu diyorum.20-25k degil bakın,sadece 20-25 kişiden bahsediyorum ki o kanalda en çok izlenme alan vide 4k civarı izlenmiş.onuda 3-4 ay önce yüklemişim,neden izlediklerinide hiç anlamadım zaten bence saçma bi videoydu ya neyse

bu kanalın günlük getirisi 7$ civarında.bi siteden başlık,açıklama,etiketi c/p ile alıp atıyorum sadece,hepsi bu yani.ama izlemek isteyen kitleye ulaştırmayı başarmışım demek ki diyorum...herkes güncel video yükleyin diyor ya hep,ki bende katılıyorum buna yani mutlaka çok kazandırıyordur ama bu bahsettigim kanala şuan yükledigim videolar 2007 yılına ait.kısacası herkesin para kazanmak için farklı yöntemleri vardır,web sitelerinde saglık çok kazandırıyor dendiginde herkesin gidip saglık sitesi açtıgı gibi şu içerik kazandırıyormuş bende ondan açayım demekle bitmiyor o işler hocam