Müşterilerimden yorumlar...
Doğuş, uzun süredir tanıdığım ve sevdiğim bir kardeşimdir. Özellikle saygılı yaklaşımını ve azmini beğeniyorum. Makale ihtiyacı olanlar, iş vermeyi düşünenler; düşünmesin, tereddüt etmeksizin iş versin. Asla pişman olmayacaklarını garanti ederim.
Bol kazançlar Doğuşhan'ım.
2009'dan beri bu siteye üyeyim ilk defa bu kadar müşterisine saygılı davranan biriyle çalıştım. Herkese şiddetle tavsiye ediyorum.
Teşekkürler!
Şuan kendisiyle çalışmaktayım, çok iyi bir makale yazmaktadır.
Kelimesi kelimesine özen gösterdiği okuyunca anladım.
Teşekkürler hocam, kolay gelsin.
İşini çok güzel yapan bir arkadaş tavsiye ederim yazdırmak isteyenlere.
6 adet makale yazdırılmıştır ilgili bi arkadaş ve müşteriyle çok ilgileniyor her hafta yazdıracağım makaleleri hemen teslim etti özgün yazılmış ve akıcı.
İstenilen kriterlere uygun şekilde 3 adet tanıtım yazısı yazdırılmıştır. Yazılar hemen teslim alınmıştır. Teşekkürler.
çok ilgili alakalı insan, tek geçerim. iş verildi.
Arkadaşa SEO'lu özgün makaleler yazdırdım, çok titiz çalışan kaliteli bir kardeşimiz.
Hayırlı, bol kazançlar dilerim.
Teşekkürler.
makale alındı teşekürler.. devamı gelicektir..
Makale alımı yapıldı. sırf makale olsun diye yazmıyor konu ile ilgili bilgi veren bilgilendirici makaleler yazıyor arkadaşa teşekkür ederim.
5 adet makale yazdırıldı teşekkürler..
Hızlı bir şekilde makaleyi iletti, kendisine teşekkür ederim.
Tekrar 18 Makale siparişi verildi ve teslim alındı. Teşekkürker.
Arkadaş işini gerçekten hakkını vererek yapıyor. Verdiğiniz paranın her kuruşunu hak ediyor. 1000 kelimelik makale satın alındı. Arkadaşa gözünüz kapalı güvenebilirsiniz.
6 adet makale alınmıştır.
iş verildi makaleler kısa sürede teslim edildi harika bir iş çıkardı arkadaş teşekkürler
5 adet tanıtım yazısı alınmıştır kendisine ilgisinden dolayı teşekkür ederim
3 adet makale yazdırılmıştır.
Başarılar.
Doğuşhan ile bir süredir çalışıyoruz. Saygılı ve cana yakın davranması hoşuma gidiyor.
İş vermeyi düşünenler, tereddüt etmeden iş versinler.
Bol kazançlar dostum.
Arkadaşı ben de tavsiye ederim işinde oldukça başarılıdır, yazımı da kalitelidir.
İşini hızlı ve iyi yapan bir arkadaş, teşekkür ediyorum.
Arkadaşa birden fazla iş verildi ve zamanından önce teslim etti, makaleler kaliteli.
Teşekkürler.
7 adet tanıtım yazısı yazdırıldı. Arkadaş işinin hakkını veriyor. Düşünmeden çalışabilirsiniz.
Cok guzel bir calisma teslim aldim. Gercekten cok tesekkurler. İleride de kesinlikle calisacagiz..
Çekilişten ücretsiz makale kazanmıştım. Arkadaş, ücretsiz diye değil de aynı kendi yazdığı yazılar gibi yazmış. İş vermek isteyenler gönül rahatlığı ile verebilirsiniz.
Ellerine sağlık çok kaliteli işler yapan bir arkadaşımız.
teşekkürler, hızlı bir şekilde makaleleri birkaç saat içinde aldım.
Hızlı teslimat. Teşekkür ederim.
tanıtım yazısı temin edildi arkadaştan, teşekkürler.
Tanıtım yazısı satın alındı. Hayırlı satışlar dilerim.
10 tane makale yazdırılmıştır.
çok sayıda makale alındı, çok temiz iş çıkarttı arkadaş.
çalışan pişman olmaz 25 tane daha yazdırıldı
İş verildi ve kısa sürede teslim alındı. Çok ilgili ve işinde iyi bir arkadaş, teşekkür ederim
15 tane daha yazdırdım durmak yok çalışmaya devam
4 adet makale yazdırıldı. Güzel ve hızlı bir yazar.
çok titiz iş çıkaran bi arkadaş.eline sağlık
Profesyonel bir makale istiyorsanız, adresiniz bu konu olsun.
10 makale alınmıştır, teşekkürler...
20 adet makale yazdırılmıştır. Anlaştığımız günden önce kendisi tarafıma makaleleri gönderdi teşekkür ederim
arkadaş gerçekten hızlı ve güzel makale yazan sözünde duran biri teşekkürler.
Sözünde durdu ve hızla teslim etti.