2 Trilyon harcayıncamı çıkar

oda anca

yav bazıları öyle şeyler yazıyorki inanın komedi dükkanı gibi oluyor bazı konular
şu forumda öyle adamlar varki okumadan sadece yazı yazıyorlar bende bunlarla uğraşmaktan gına geliyor ama neyse. Ya arkadaşım oku bir ney yazmışım ben demişimki flash bir siteyse 2 trilyonda harcasan zor oku oku oku!!! Okuyun bir ya
sadece bu mesajı alıntı yaptım ama bir kaç kişi daha var illa bu işi bilmek demek forumda seo adı altında satış yapacam demek değildir.
Devveloper arkadaşım bende bilgisayar mühendisiyim. ama bu işlerde yeni değilim bahsettiğin her alanda yazılım donanım web vs cok yıllar verdim.
Bak sana en güzel örneği vereyim,önceki güncellemeye kadar olan sürede
bak sana senin için önemli bir kelime diyeyim. "programlama" kelimesinde 1.sayfa 1.sıra daydım (pcprogramlama). Su anda wiki geçti sadece oda google son güncellemedir.
eşkişehir apart demişsin inan daha basit bence bahsettiğin kelimeler çok zor iş, aslında sana bir nevi kasacağın kelimeleri demiştim .
Neyse garanti istiyorsun garanti verme siteyi çıkarırsın belki ama ne kadar süreceğide belli olmaz. ben işimi yaparım de çünkü kısa soluklu bir iş olmaz, siteyi cıkarmak kadar yerinde tutmak da önemli bastan büyük sözler verme , sadece en iyisi yapacağım de araştır bulursun .
Program yazacak adam için bu işler cocuk oyuncağı sadece araştır ama sadece türkçe değil ing kaynaklardan bak özellikle.
Kolay gele..