aynı şey benim başıma da geldi. eskişehirde yeni açılan bir aparta web sitesi yapmıştım öğrencilik yıllarımda. adam dedi ki işte eskişehir apart yazınca bizim site 1. sırada çıksın. ondan sonra biraz baktım ettim, kolay olmadığını gördüm. ve adama söyledim. daha sonra adam başka birisiyle anlaşmış. aynen sizin dediğiniz gibi adwords ile 1. sıraya çıkarmış siteyi sonra ne oldu bilmiyorum. ben halen girer bakarım site kaçıncı sırada diye. ama hiç birinci sırada görmedim.
şimdi benim yapmak istediğim az da olsa birşeyler öğrendim ama dediğim gibi b işleri ben yapmayacağım, adam benden bir fiyat istiyor. bende o fiyata göre ne yapılması gerekiyorsa, bu sitede uzman olan kişilerden yardım alacağım ücreti karşılığında. sadece neler yapmam gerektiğini öğrenmek istiyorum yani ben.
tavsiyeler ve uyarılar için herkese çok teşekkür ederim bu arada...
Yani bunlar ciddi anlamda olan ve yaşadığım şeyler.
Bakın ben yazılımcıyım demişsiniz. Bende şunu söylemekten hiç çekinmem. Ben yazılımdan anlamam. HTML bilirim o da yeter bana. Yazılım işlerim oluyor hep aynı kişiye yaptırıyorum.
Bu kelimelerin ciddi anlamda incelenmesi ve fiyat çıkarılması lazım. Forumda veya forum dışından teklifler alabilirsiniz. Ama kelimelere baktığımda benim ilk etapta gördüğüm 25-30 Bin TL gibi bir rakam çıkar gibi geliyor bana.
NOT: Amacım gel bana gell banaaaa

demek değildir

Şu anda zaten elimde olan işlerim ve kendi projelerim ile ilgileniyorum. İşiniz zor Allah kolaylık versin. Bir de benden ufak bir tavsiye daha kimseye ama kimseye
KESİNLİKLE kefil olmayın. İşi yapamazlar, site düşer sizden bilirler.