Plustre adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam yanlış anlamayında hiç bilmediğiniz bir iş/meslekte , Forumlarda sorular sorarak, bişeyler yapmaya çalışarak müşterinize nasıl bir garanti vermeyi düşünüyorsunuz?
önce size cevap vereyim;

bu işte benim hiç bilmediğim kısım google işleri, yani seoymuş, adwords muş, falan filan.. ben bilgisayar mühendisiyim, yazılımcıyım. ama bu işlerle hiç uğraşmadım. son 6-7 aydır forumdan ne öğrendiysem o işte.

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 17:41:38 -->-> Daha önceki mesaj 17:37:28 --

RebeLLi0us adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
2011 di sanırım bir siteye teklif verdim. Net rakam hatırlamıyorum başkası benim verdiğim rakamın 10'da 1 fiyatını vermiş. Adam da bana pişkin pişkin " birini buldum, senin verdiğin rakamın 10'da 1 fiyatını verdi " dedi. Dedim eyvallah çıksın da görelim. O site çıksın o kelimelerde sana ömür boyu bedava çalışırım

Adam 3 gün sonra aradı..Bak dedi sitem artık Google'da 1. sayfa 1. sırada..Dedim Allah Allah dalga mı geçiyor.. Yazdım Google'a kelimeyi bi baktım site 1. sayfa 1. sıra evet ama işi alan eleman SEO yapacam diye aldığı parayla adama ADWORDS reklamı çıkmış

Bende hiçbir şey demedim..Elemanın 1 hafta sonra Adwords reklamları bitince site de çıkmamaya başlayınca bana yine haber geliyor. Dedim "hayırdır yine mi düştü site "

Yani ben bu piyasada " Abiii.. senin siteni SEO ile Google'da kafaya çıkarıcam hemde çok ucuza " diyip Adwords reklamı verenleri gördüm

Sana da ufak bir nasihat..

Bunlarla;

Bu kelimelerde çıkamazsın.

aynı şey benim başıma da geldi. eskişehirde yeni açılan bir aparta web sitesi yapmıştım öğrencilik yıllarımda. adam dedi ki işte eskişehir apart yazınca bizim site 1. sırada çıksın. ondan sonra biraz baktım ettim, kolay olmadığını gördüm. ve adama söyledim. daha sonra adam başka birisiyle anlaşmış. aynen sizin dediğiniz gibi adwords ile 1. sıraya çıkarmış siteyi sonra ne oldu bilmiyorum. ben halen girer bakarım site kaçıncı sırada diye. ama hiç birinci sırada görmedim.

şimdi benim yapmak istediğim az da olsa birşeyler öğrendim ama dediğim gibi b işleri ben yapmayacağım, adam benden bir fiyat istiyor. bende o fiyata göre ne yapılması gerekiyorsa, bu sitede uzman olan kişilerden yardım alacağım ücreti karşılığında. sadece neler yapmam gerektiğini öğrenmek istiyorum yani ben.

tavsiyeler ve uyarılar için herkese çok teşekkür ederim bu arada...