ne desem anlamıcan onun için birsey demıcem hak eden hakkını alır heryerde herzaman adam olana niye birsey yapmıyolar
anlamicagımı nerden çıkarttın ?
1-2 video göstercem konu dışı olabilir bunlar haksız bunlar adam degil dimi ? adam olana ne demek ?
polis kimdir bunun tanımınımı yapalım.
Hükümet degiştikce polisde kişiligini degiştiriyor,kendini dokunulmaz lidermi sanıyor artık bilemiyorum.hükümete devlete göre kendini programlıyor biri karşı gelmedikce ülkenin halkın üstüne saldırıyor bu teşkilatı halkdan kim koruyacak kendi halkına zarar veren bu kişilikler
(%50 den fazlası torpille yerleşmiş kişilikler bunlar)
Dün gece abime küfür eden bir şahıs vardı polis geldi polis ortalama 22-23 yaşında olayı ayırmak içinmi artık kendi korkusumu bilmiyorum bize karşı silah çekti biber gazını anlıyoruz artık bu silah neyin nesi ?
itü sözlük alıntısı
çok değil.. daha 1 sene önce iki polis elleri kelepçeli bir kadını kameraların gözü önünde evrie çevire dövmüştü.
ve yine çok değil 2 sene önce metin lokumcuyu biber gazıyla öldürürken ama karşı çıktı demişlerdi.
dur ihtarı'na uymadığı için genç yaşta öldürülen baran tursun'a,
karakolda işkenceyle katledilen festus okey'e,
gazlı müdahale sonucu ölen devrimci öğretmen metin lokumcu'ya inat bir de "müjde" vermişdi başbakan:
"emniyet teşkilatımız, demokrasimizin daha da pekişmesi için aynı azim ve kararlılıkla çalışmalarına devam edecektir. diye.
hem de tüm bu olaylardan hemen sonra
bugün bellerinde demir jopla dolaşan polislerden kim koruyacak bu halkı.
(Kişiligini degiştirmeyen görevini adam gibi kullanan tüm polislere teşekkür ederim ve özür dilerim )
http://www.youtube.com/watch?v=tAnIYNiNxbI
Dayak yiyen Asker
http://www.youtube.com/watch?v=3K9kYCfDYWg
şikayetci olan abisi 2-3 hafta sonra abisi üst mahalede ölü bulundu (aynı mahalede oturuyorum)
konu dışındayım,yazım yanlışı anlamsız cümleler içinde özür dilerim birşeylerin farkına varılması gerek özel güvenlikciden tut polise kadar bu haklı bunlardan kim koruyacak.
Güvenlikler %100 hatalı.
Fakat 1.5 lira olan nedir? 3 çeşit yemeğe yapılan toplam zam miktarı mı?
dün radyo programına katılan bir ögrenciden duyduklarım 1 haftada kantinde sürekli ücret artımı olmuş günlük 2-3 günde bir kuruş arttırmışlar tek sefer yemekte 1,5 lira 2.yemegi yemek isteyenler 4.5 liradan fazla ödüyormuş