Ua forumunda küfür ediyorlar diyorsun eminim en başında da sen varsın bunların

Sen kendi futbolcuna sahip çıkmıyorsunki kardeşim sonra taraftarım diye geziniyorsun.Sabri dedin Ayhan dedin ya az önce aynen ben ikisinide severim.Oynamaya gayret gösteren oyuncu bunlar.Herkes çok kral oyun oynayacak diye birşey yok gayret göstermeleri bile alkışlanır.
Verdiğim örneği hala anlamadıysan daha ne diyim sana ben

Amrabat kötü futbolcu değil kardeşim bunu bir ayırt et ondan sonra yaz bana.Amrabat evet istikrar yakalayamadı ama en azından gayret gösteriyor çaba sarfediyor.
Bunları ayırt et kardeşim ondan sonra bana yorum yap.

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 15:55:01 -->-> Daha önceki mesaj 15:53:43 --
Ne olduğunu herkes biliyor dimi

evet herkes
Kazık diyor. uA Foruma sorsan herkes küfür ediyor
Kayseriyi boşver. Küçük takımları boşver. Burası GALATASARAY!
Sercan Bursadayken Gol kralı oldu, Şampiyonluğun baş mimarlarındandı. Galatasaryada naptı? Hiç. Bazı Futbolcular vardır büyük takımlarda oynayamazlar. Küçük takımlarda yıldız olurlar. Ve genelde büyük takımlar bu yanılgıya düşerler ve fiyasko oluyor.
Verdiğin örnek ne kadar saçmaladığın farkında mısın? Eskişehir maçında herkes kötü oynadı. Drogba napsın? Adam 3-4 maç oynadı dur bakalım neler yapacak. Ama şuana kadar gayet iyiydi. Ben çok beğeniyorum.
Bir sene içerisinde yapılanlara bakacaksın. Sisteme uyuyor mu ona bakacaksın.
Selçuk İnanda kötü maçlar oynuyor ama bir elin sayısını geçmez. Amrabat ise iyi oynadığı maçlar bir elin sayısını geçmez. Farkı bu işte
Bak kardeşim sana birde şu örneği vereyim (ama sen buna da saçma dersin şimdi) Miroslav Stoch örneği.Anlamışsındır herhalde.