trojan_alert adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Script güzel ama eksikleri çok fazla.Programcı olmamama rağmen eksiklerden bazıları şunlar.

*Liste oluşturulamaması.
*Şarkıyı dinlerken, başka bir linke tıkladığımda şarkının kesilmesi.
*Reklam alanı bölümlerini göremedim !
*Sanatçıya ait fotoğraf bölümü olabilirdi

Merhabalar,

tek tek cevap vereyim yine de...

* Liste oluşturma üzerine çalışıyorum yakında güncelleme gelecek
* Şarkıyı dinlerken sayfa değişiyor evet bunun tüm ayrıntıları konuda zaten yazıyor okusaydınız görecektiniz (youtube da da öyle oluyor sayfa değişiyor hiç mesaj attınız mı adamlara?)
* satın aldığınızda sitenizin her yerini reklam alanına çevirebilirim sorun yok siz yeter ki reklam koyacağım deyin... (alan da yaratırız)
* sanatçıya ait fotoğraf albümünün hiçbir getirisi yoktur (bunu 4 madde olsun diye zorlamışsınız gibi...)

arkadaşlar sırf yorum yazmış olmak mesaj sayınızı arttırmak için lütfen bu başlığı kullanmayın, bu başlık bir satış konusudur. eğer alıcı iseniz bunu belirtin istediğiniz gibi düzenleme yaparız olmuyorsa da bunu belirtiriz, uzaktan bakınca her yerde bir sürü şey görülebilir...

dediğim gibi konuyu baştan okuyun yazılan veya yazılacak bir sürü şeye konuda cevaplar verdim... 99 TL ye bu kadar oluyor (dahası da güncellemelerle geliyor...)

bir kez daha belirtiyorum sistem budur, fiyat budur...
lütfen ciddi alıcı ve ne istediğini bilen arkadaşlar iletişime geçerse sevinirim...

saygılarımla...