yenibilgi adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
bunun penguen güncellemesiyle alakası yok. penguen güncellemesi olsa herkese aynı zamanda olmazdı. ama yeni bir güncelleme mi yoksa geçici bir şey mi bilmiyorum. belkide yeni ve kalitesiz siteleri belirlemek için bir oyundur. ziyaretçi düştü diye hacklink yapan var mı? link alımı, tanıtım yazısı alan var mı? bunların çözüm olacağını düşünmüyorum. ya bütün siteler hep birlikte çıkar ya da hiçbiri çıkmaz bana göre.
haklısında kardeş hiçbiri çıkmayacaksa kendimi geçiorum ama Birçok kaliteli orjinal içerikli site sıralamada kayboldu ne kadar boş beleş içerikli site varsa hepsi tepeye çıktı. Sitenin içeriğinde hiçbir bilgi yok uyduruk meta açıklama ve etiketlerle adamlar tepeye çıkıyor. Orjinal içerikli adamlar düşüyor. Dikkat edin edin etkilenenlerin Alayı Yeni site 3-5 tane 1 yıldan yaşlı site varsada bunlar başka nednelerden de sıralamada düşmüş olabilir. Belkide yeni sitelerin Sandbox filtresini genişletti Google hafif olan ve rekabeti güçlü kelimelerde koyduğu sandboxu belkide tüm kelimelere yaydı böyle bir durumda 6 ayı doldurmayı hatta belkide 1 yılı doldurmayı beklemek zorunda kalabiliriz.