Maharaja adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Benım bır hatam soz konusu ortada. Daha once de bır kez daha yasamıstım. 1 gun gırmeyı ve gezmeyı unuttum. Ozamanda 3 gun sıtelerı gezdım sırada bekledım. Ama yani insanlık hali. hafta sonu insan biraz gezıp egleneyım dıye dısarı cıkınca unutuverıyo. Ya da işlere dalınca. Burada sitesi eklı olan arkadaslar içerisinde birbirimize yarar sağlama içerisindeyiz. Birbirimize destek olmalıyız. Ben daha gruba dun katılan bırı degilim. Bu grubun acıldıgından bu yana varım. Yani grupsak grupça bir iş yapıyorsak bu tür arada telafi edilmeyecek sorunlarda bu tip bir davranış bana uymuyor açıkçası

Bu sebeple grup arkadaşlarından ozur dilerim. Bırdaha bu grupta yer almayacagım. Adam banlanıyor bız bılıyoruz ki siteleri gezecek hiç sorgulamıyoruz bıle. Ya da gezmese bıle forumdan uzaklaştırılmış cezası bıtınce telafı eder. etmesede problem degil. Kendısınınde mesajı yok o gunlerde halıyle ama sorgulamıyoruz. Neden? cunku epeydır aynı grup içerisindeyiz.

Herneyse kalın sağlıcakla beyler.
hocam banli olanlar kendi isteğiyle banlanmiyor madem işiniz var dah oncesinde konuya yazardniz biz de bilirdik
biliyorusnuz ben kontrol etmeden konuya yazmanız sart