CnCServer adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Arada ki fark saldırı ile anlatılmaz önce medeni insan ol saldırmadan mesaj yazmasını öğren sonra senle konuşalım üstad...
Sen şimdi bu mesajı atarak medeni davrandığını mı sanıyorsun? Medeniyetten anladığın buysa zaten seninle konuşacak birşeyimiz yok. İşin özü bu ama ben yine de açıklıyayım sana.

Kimseye saldırdığım yok, sadece medeni insanlar gibi tepki veriyorum ve bu tepkiyi göstermeden önce de yeterince bekledim anlamadığın kısım bu. (tepki vermeyi medeni dışı algılıyorsan o senin sorunun) Konu gereksiz yere uzuyor ve senin savunma yaptığın arkadaşa bu zarar veriyor farkında değilsin. Ben tepki vermeden önce perşembe gününden pazar gününe kadar ulaşmaya çalıştım. Forum aracılığıyla da ulaşamadım, cep ile de ulaşamadım. Hiç birine girdiği halde cevap vermedi. Cebi iptal ettirdi ama hala ulaşabilecek bir numara alamadım. Ve hala çarşamba kargoya verilmiş olabilir dediği ürünün kargo bilgisini alamadım.

Medeniyetten bahseceksen eğer, alakamız olmayan konulara yazmayalım lütfen. Son olarak hiç bir detayı bilmeden, ne kadar tahammüllü davrandığımı bilmeden "tahammülü olmayan kişiler burda bu arkadaşımızı karalamasın" gibi bir asılsız ithamda bulunduğun kişiden de medeni (senin deyiminle) bir cevap beklemen anlamsız.