bondcemil adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bana ne yapacağımı söyleyemezsin, çünkü ben çok iyi biliyorum. Aklına ihtiyacım yok çok şükür. Geçmişte yaptım, gerekirse yine yaparım. (geçmiş mesajlarıma bakarsan anlarsın, hatta sabit konuya) O yüzden fikirlerini kendine sakla lütfen. Ne zaman ne yapılacağını biliyorum.

Sabırsızlıktan konusuna gelince, yazdıklarımı tekrar tekrar okumanı tavsiye ediyorum. Ne kadar sabırlı olduğumu anlarsın o zaman. Ben senin o bahsettiğim duruma düşmeyelim diye sabrediyorum zaten. (yukarıda nasıl sabretmişim o mesajı atmadan önce gayet açık, dahası da var.) Bak ben hala sabırlıyım farkındaysan. Sabırlı olduğum için hala iletişim kurmaya çalışıyorum. Ayrıca aramızdaki konuyla yakından uzaktan alakanız yok.

Son olarak sana tüfek gelmiş gelmemiş benim umrumda değil, muhatabım sen değilsin. Ben bana verilen sözlere bakarım. Senden bir söz almadım, senin mesajını da kale almam. Sana gelecek olması benim mağduriyetimi gidermez. Hani sana gelecek ya, işte bana gelmiş olması lazımdı. Aradı farkı anlatabildim mi?
Arada ki fark saldırı ile anlatılmaz önce medeni insan ol saldırmadan mesaj yazmasını öğren sonra senle konuşalım üstad...