Daha geçen ay açık öğretim kayıtları vardı hocam. Keşke o zaman kayıt olsaydınız. Şimdi sizin söylediğiniz oldukça riskli bir durum. Çok net bilgim yok bu konuda. Atıyorum olurda kaçak durumuna düştükden sonra yakalanırsanız büyük sıkıntı. Cezası var ve fazladan askerlik yaptırıyorlar. Eskisi gibide değil ki hiçbirşey. Artık tüm devlet işleri merkezi sistemden yönetiliyor. Yeriniz yurdunuz belli. Gidip alalım deseler sizi bulmaları bir kaç saat.
--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 02:04:53 -->-> Daha önceki mesaj 02:02:32 --
Siz en iyisi gidip konuşun hocam. Kimseyi apar topar askere almazlar onu söyliyim yok öyle birşey. Gidin durumunuzu izah edin. Ben gitmek istemiyorum. Okuyacağım diyin. Eylül ayında kayıtların olduğunu söyleyin. Zaten orada ki görevliler sivil memur. Yani tutup sizi askere almazlar. Bu konuda çekinmeyin. Gidin konuşun, eğer gerçekten iyi niyetli bir görevliye denk gelirseniz size mümkün mertebe yardımcı olacaktır. Onlarda zaten sizi askere almaya çok hevesli değil. Özellikle okuma çabası içerisinde olanlara ellerinden geldiği kadar yardımcı oluyorlar. Bana tecil yaptıracağım zaman söylediği şey askere gidip napacaksın oldu. Oku okuyabildiğin kadar dedi. 29'a kadar yolu var