bondcemil adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
kimse bir halt bilmeden yorum yapmasın lütfen.

salı günü ürün hazır denildi.
çarşamba kargoya verilmiş olabilir denildi.
perşembe kargoya verilmiş denildi.

şimdi de cuma günü verilmiş diyorsun. ben senden çarşamba gününden beri kargo takip noyu almaya çalışıyorum ve bana perşembe gününden pazar gününe kadar cevap bile vermedin. foruma girdin, mesajlarımı görmezden geldin, telefonları açmadın, telefona gönderdiğim mesajlara cevap vermedin. daha sonra da başka bir olaydan dolayı telefonu iptal etmişsin. yine bilgi vermedin.

yine sözde bugün kargo bilgilerini gönderecektin.

edit:.............

şu konuda haklısın ve eyvallah. kargo takip no isteyene kadar çok yardımcı oldun, o zamana kadar süper adamdın. ta ki kargo takip no zamanı geldi ve senle iletişim kayboldu. hala ortada kargo bilgisi yok ve bugün sözde gönderecektin. mesaj atmak için zaman harcayağına bu bilgileri neden edinmiyorsun?

yapacağın şey çok basit, bana ver kardeşim kargo bilgilerini neden gelmemiş sorgulayayım ve mesajlarımı sileyim. bekliyorum kargo bilgilerini?

edit: şimdilik ricadan dolayı mesajlarımın bir kısmını düzenledim. durama göre daha da detaylı ekliyeceğim.
Kimse bi halt bilmeden yorum yapmasın lütfen banamı hitaben söylendi?

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 01:13:23 -->-> Daha önceki mesaj 00:05:03 --

Cevap gelmediğine göre ben yazacağımı yazayım ;

1- Mehmetin banka hesap numarası var
2- Kimse bu gün yolladığım 500TL ile zengin olmaz.
3- Sanal ortamda değil realda rakam 3TL bile olsa bu dolandırıcılığa girer en yakın savcılığa başvurman banka dekontları ile yeterli adamı iğne deliğinden çıkarırlar. Sıkıntın varsa savcılığa git, sabırsız üye.
4- Tüfek geldiğinde ofiste masa üstüne koyup resimlerini burda yayınladığımda bakalım ne diyeceksin merak ediyorum.