Amrabat mı? Çalım atıyor diye aldık attığı bir tane çalımı görmedim.Tek yaptığı topu sağa çekip içeriye orta açmak ezbere oynuyor, çalım olarak tek düşüncesi topu ileri atıp ben rakibimden hızlı koşarım mantığı ama onuda beceremiyor işte, bir dripling yapıyor top dışarda.Önüne adam mı çıktı çek topu sağa yardır ortaya vurursa ekime vurmazsa eylüle mantığında. Top kontrolü hiç yok , sadece koşuyor.Sol çaprazdan geldiğinden beri en az 20 tane şut attı kimisi isabetsiz kimisi kalecinin üstüne fatih terimdeki amrabat aşkını anlamış değilim adam yapamıyor arkadaş işte ne diye hala şans veryorsun.Kayserideki amrabatla bizdeki amrabat arasında dağlar kadar fark var.Amrabatın yerine rierayı koysa sol beke dany yi veya hakan baltayı alsa sol kanat daha sağlam olur.

Ama tabi şöyle bir şeyde var bu adam kilit maçlarda 50 de giriyor ve ezbere açtığı ortalardan birini daha açıyor gol atıyoruz.Şampiyonlar liginde 3 asisti var ve hepsi aynı şekilde ama değer mi 8.5 milyon euroya bana sorarsanız hayır.