biraz yeni zellandayı araştırdım çok güzel bir ülke gerçekten ama aklımdaki bazı soruların cevabını bulamadım. İş imkanı nasıl , piyasa ne durumda bunların cevabını da bulursam kesin kararım yeni zellanda
sadece karar vermeniz yetmiyor, ha diyince alan bir ülke değil refah seviyesi yüksek olduğundan milyon dolarlık yatırım ile göcmen sıfatı alabiliyorsunuz aksi takdirde oradan iş teklifi almadığınız sürece pek imkan tanımıyor yaşamanız için. turistik olarak listemde en tepede şimdilik.
bunun haricinde sosyal devlet anlayışın en iyi olduğu ülkelerden birisi şüphesizki doğa harikalarına sahip kanada. orange country'e yakın batı yakası washington'a komşu zaten; huzurun eşanlamlısı gibi bir yer. ben doğu yakasına gidemedim kanadanın ama forumda kanada sınırında yaşayan hellworld nickli arkadaş var. eğer kanada'ya geçtiyse deneyimlerini birinci ağızdan artırabilir. amerika diyenler için paranız varsa veyahut belirli bir hayaliniz varsa eski amerikayı yaşamak gibi yaşanılacak bir ülke nezninde. yok ben gene amerika ve kanada arasında kalmak 2 ülkeyide gezmek istiyorum diyenler için maine eyalati idealdir. ottowa montreal hepsi komşu il derecesinde yakın.