Ne şekilde hacklendiğinize bağlı bu durum aslında biraz da. Benim gibi mallık edip trojan falan yerseniz, ilk işiniz bir şekilde henüz değiştirilmemiş şifrelerinizi güvendiğiniz bir arkadaşınıza gönderip, şifreleri değiştirmelerini rica etmek olsun. Hosting firması ile de telefonda görüşüp yedekleme ve ikinci bir görüşmeye kadar hesabı durdurmalarını talep etmek yerinde olacaktır. Ondan sonra format ve giden şifrelerin ardından bir bardak soğuk su
Bu arada bilgili birisi size taktıysa ve sizden ufak miktarda para istiyorsa bunu kabul edin derim. 2008'in başında siteme index atıldı. Ben bir wordpress açığından index atıldı sanıp lamere ileri geri konuştum. Meğer trojan yemişim, 2 dakika içinde tüm şifrelerim ve hesaplarım gitti. 100 kontör zamanın parasıyla 10 TL istemişti başta, sonrasında 100 TL'ye çıktı bu rakam. Domain panel şifresini önden almak koşuluyla kabul etmek zorunda kaldım. Şifreyi aldım, parayı yatırdım ama diğer şifreleri vermemişti puşt

Bu arada, o domainlerden birine bir hafta önce 7 bin TL teklif edilmişti. Geçmiş olsun koçum.