JeSuisTurc adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
ödeme kanıtını göstermiş arkadaş ki zaten kendisini taniyorum yalan dolan birisi değildir.
Bırak yazsınlar olacaktır böyle yorumlar bu tür konularda olduğu gibi.
dogaatac adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
bir internet sitesinin nasıl garantisi yok ?

hiti bellii , günlük geliri az cok belli , hangi kelimelerden hit aldıgı belli.

sen su anda bize olmayan birşeyi satıyorsun bilmem farkındamısınız.

sunları sunları yaparsan youtubedan para kazanırsın diyorsun.

o zaman bende hayali internet sitesi satayım , sunları sunları yaparsanız günlük 50 dolar kazanırsınız diyim.Bunun için 200 tl talep edeyim.

Bence böyle satıslar pek mantıklı degil
Evet hiti belli geliri bellir gideri belli resimlerde belirttiğim kanallarda olduğu gibi. Ama bir sabah kalkarsın o hit aldığın kelimeler 1. 2. 3. sıralarda olan kelimelerden eser yok. Bende bir sabah kalkarım kanallarımdan adsense hesabımdan eser yok dimi? Bu bir risktir bu yüzden her sitenin nasıl sıralamada garantisi olmadığı gibi youtube kanallarınında garantisi yoktur umarım anlatabilmişimdir. Ben şunları bunları yaparsan kazanırsın diye yazsaydım konuda emin ol kazanırdın. Ama 6 kişiye yazacağım o söylediklerini. Yakın dostlarımdan satma diye pm'ler geliyor, içimden de konuyu sildirtme geçmişti onlar yazınca ama sırf bu yorumlarınızdan sonra 6 kişiyi belirleyeceğim anlatacağım yardımcı olacağım ve zamanı geldiğinde kazanç kanıtlarının konularını açtıracağım bu kategoriye. Hayali site satmak veya satmamak sizin elinizde ben hayali işlerden anlamıyorum kardeş.