arkadaş satacaği kişileri sececeğini söyledi zaten ve kısıtlı tutmuş aylarca emek harcamış, sabirsizlikla bekliyorum.
Emeklerimi sen bilirsin, başını şişirdiğim insanlardan birisin bilirsin (: Allah senden tekrar razı olsun.
Kazancınızda Allah bereket versin öncelikle.
Bence satmayın hocam 6 kişi dersiniz sonra o kişilerden birisi der farklı bir şey buldum der sizin bilginizde ufak değişiklik yapar satışa çıkarır böyle diyerek tüm bilginiz çöpe döner.Hazırki ekmeğinizden de olabilirsiniz.
Ayrıca bir şey sormak istiyorum pmden cevap verirseniz çok sevinirim.Benim de izlenmem iyi mesela şuan bugün için 40k hala da artıyor ama tık çok düşük sizin tık oranınız güzel tık konusunda tavsiyeniz varsa dinlemek isterim.
Hayırlı işler bol kazançlar.
Allah hayırlısını nasip etsin kardeş ben 6 kişi belirlerim trader vermem trader almam gizli tutarım. Gerisi onlara kalmış büyük konuşmayayım ama benim kazancım kolay kolay düşmez zarar verirlerse kendilerine verirler. Çünkü ben yıllardır sanal alemdeyim bir proje gider diğeri gelir. Tıklama konusuna gelince şöyle söyleyim Muslera06 sağolsun demişti arada reklamları devre dışı bırak sonra etkinleştir diye. Bende bir zaman belirlemiştim gece yatmadan 23:00 - 00:00 gibi devre dışı bırakırım, etkinleştiririm. Sabah ise 8:00 - 8:30 gibi mesaji başladığında pc başındaysam devre dışı bırakır ve etkinleştiririm.
Bu sektöre ısınamadım vakit darlığından boş vaktim olsaydı almak isterdim abi hayırlı satışlar, kendisi ile ticaret yapmaktan memnun olacağınız birisidir benim gibi
Allah razı olsun fatih seni özlemiştim zamanını çalmamak ve rahatsız etmemek adına yazmıyordum, görünce şimdi sevindim. İyi olmanı temenni ediyorum.
var hocam bilgim bende takipteyim
Tamam kardeş.