ayalcin adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Sizin numaranızı girerek sisteme bütün bilgilerinize ulaşabiliyor. O yüzden diğer numaranızıda bulmuş oluyor. Size yanlışlıkla veya başka bir sebepten dolayı kontör göderdiyse bu sizin değil karşı tarafın hatasıdır. Kontor göndermeden önce hangi sistemle göderirse göndersin 2 defa sorulmaktadır bu numaraya bu kadar kontör gönderiliyor onaylıyor musunuz diye. Bence hakkınızı sonuna kadar aramalısınız..
Aynen kontör bana gelmiş ben onayladım malı teslim ettim belki numara yapıyordur bilemem doğruysa bile geri göndermezdim. Onların hatası veya açıkları belki elemanlarından birisi çaldı gönderdi. Beni bağlamaz bu. Yarın savcılığa gidiyorum zaten aşırı sinirlendim hemen taksiyle akşam vakti karakola gittim sabah adliyeye gidin dediler.
yedinumara adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
hocam.. kapattırın!
Aveayı aradım durumu detaylı anlattım hattı kullanıma kapattılar sanırım ben kapatın demedim. Hattın içinden 50lira kullanmışlar ve bi bayi tarafından yedeği çıkartılmış. Yedek çıkartılırken imzam ve kimlik fotokopim gerekiyor yoksa çıkaramazlar. Ama adamlar ellerindeki yetkiyi böyle şeyler için kullanıyorlar.

Tek hattı değil uğraşıp adamın bayiliğini de kapattıracağım.