osmanbey adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
hocam güzel bir sistem yapmışsın ama yarıda bırakmışsın malesef.

- Liste oluşturma ( farklı başlıklarda istenildiği kadar )
- Listeleri paylaşabilme.
- Listelere ve şarkılara face eklentisiyle yorum yapabilme

bu özellikleri yapmak çok zor değil. alıcı sayısını çok artıracak özellikler bunlar.
kolay gelsin.

merhabalar,

haklısınız da insanların istekleri sınırsızdır unutmayalım. eminim onu yaptığımda da başka şeyler çıkacak ve bu sistem büyüyüp büyüyüp youtube'ı geçecek tabiki yapmak zor değil ama benim korkum bu...

açıkçası herkes 99 TL ye youtube sahibi olmak istiyor...

- sistemin yapılış amacı seo link yapısı ve içerik yapısı ile reklamdan para kazanma amaçlı film sitesi mantığı ile yapılmıştır. bu sebeple her müziğin ayrı sayfası vardır. ve öyle de olmak zorunda her müzik kendi sayfasından ayrı title description vs seo açısından önemli bilgiler çekiyor ve bu etkileşim mysql den oluyor.

- bir diğeri biz ne kadar çok satarımın ötesinde satın alan müşterilerimizin memnuyetine daha çok önem veriyoruz (konuda satın alan arkadaşların isimleri mevcut danışabilirsiniz.) bir değişiklik yapacağımda güncelleme yapacağımda onlara faydası olacak mı getirisi götürüsü nedir öncelikle onu düşünüyorum...

- bir diğeri de diyelim ki liste özelliğimi ekledik ve bir arkadaş da bu sistemden satın aldı ismini de fizy.com koydu, üye olup kaç tane liste oluşturacaksınız?
diyelim siz 30 adet liste oluşturdunuz ya başkaları ? diyelim ki herkes 30 tane liste oluşturdu (ve 30 liste oluşturan içine de 200 şarkı atan x isimli bir kişi mysql e kaydı bıraktı kayıplara karıştı ya şimdi ? ) sitenin yükü artıyor (maddi olarak da trafik ve ram kullanımı olarak da) arka planda bir sürü varyasyon düşünülmesi lazım bu listelerin yönetici tarafından da yönetimi var değil mi? evet işte bütün bu özellikler de 99 TL'ye ne yazık ki yarım kalıyor...

- bu sebeple sisteme gerçekten ne istediğini bilen web geçmişi olan gerçekten para kazanma amaçlı arkadaşların talip olmasını rica ediyorum, çünkü sistem bu mantıkla yazıldı... şu an 3 adet satıldı ve (3 arkadaş da son güncellemelerden önce satın aldılar, bu güncellemelerden haberdar değillerdi...) amaçlarına uygun olduğu için tercih ettiler...

Konunun başından beri süregelen bir konuya açıklık getirmeyi yeğlediğim için uzun oldu biraz saygılarımla...