Şu yaklaşım tarzınıza bakarak, sizin için sadece üzülüyorum. Benim geriye dönük 20-30 mesajımı dahi okumuş olsanız, biraz keskin bir dille,
işini hakkıyla yapmayan, insanları yanıltan hostingçi olsun, reklamcı olsun herkese eleştirede bulunduğumu net bir şekilde görürdünüz.
Asıl noktaya gelirsek, sizin "yalan" ithamda bulunduğunuzu söylemek zorundayım. İsteyen IP kaydıma bakabilir, "
CLR34" isimli üye ile uzaktan yada yakında en ufak bir bağım olmadığı gibi kişiyle "bu güne kadar" bire bir görüşmemiz yada PM vs mesajlaşmamız dahi olmamıştır.
"Burada böyle bişey yazmanız direk belli etti kendini" şekliyle alıntı yaptığınız mesajın 2-3 üst mesajını okusaydınız, aynı bilgileri zaten söz konusu, şikayet konusundaki mağdur arkadaş "CLR34"'nın da yazdığın görürdünüz.
Ayrıca "yüzü olmamak" deyiminin anlamını dahi bilmiyorsunuz ki, hakaret olarak nitelendirecek kadar düşmüşsünüz...
http://www.tdk.gov.tr/index.php?opti...bb275.05968603
Sizinle daha fazla polemiği girip, değerli vaktimi, sizinle ziyan etmemek adına -cevap haklarımı saklı tutarak- daha fazla yazmıyorum.
Not: Bir ticari konuyu ister istemez meşgul etiğim için, konuyla alakalı yazan konu sahibi ve diğer arkadaşlardan özür dilerim.
Arkadaşım sizin diğer arkadaş ile birlikte olduğunuzu biliyorum multi bildirmiyim diye susuyorum ama fazla olmuyormusunuz ?
Moderator arkadaşlar lütfen incelesin.
Burada böyle bişey yazmanız direk belli etti kendini, bir de bana yüzü yok diye hakaret etmişsini onu nasıl yapacağız ? Siz şirket olarak benim sabrımın sınırını denıyorsunuz.
Biz botextrada içerik sahibine ait olan yayınlanmasın diyen herkesi kaldırıyoruz, biz suç işlemiyoruz, illegal bişey yapmıyoruz, birisinin veri tabanını çalmıyoruz, veri tabanı almıyoruz, biz yayınlanan içerikleri çekip yayınlıyoruz, botextradaki 100 e yakın botun sahibi kendisi gelmiştir bize, sitemizin botunu yapabilrsiniz diye, insanlar içeriklerine reklam koyup oradan link para vs.. kazanıyorlar.
Ama buradaki durum farklı burada ticari gizli bilgi var, bu bilgileri rekabet içerisindeki firmalar için kritik bilgilerdir, bunlar yıllarca toplanmış üzerine milyon dolarlar verilmiş bilgilerdir burada istenen. Burada istenen hackdir, burada istenen warezdir.
Daha onemlisi burada ben hak sahibi olarak konuşuyorum, siz bizim firmamızı açıl bir şekilde araklamaya çalışıyorsunuz.