Siz 150 sitenin database bire bire satıyorsunuz Botextra ile. Siz bu arkadaşa 1 sitenin veritabanını istiyor diye "1" suç işliyor diyorsanız, siz 150 tane ayrı ayrı kişinin hakkını yiyerek "150" suç işliyorsunuz!
Ayıp...
Arkadaşım sizin diğer arkadaş ile birlikte olduğunuzu biliyorum multi bildirmiyim diye susuyorum ama fazla olmuyormusunuz ?
Moderator arkadaşlar lütfen incelesin.
Konuyu görüp, okuyup buraya cevap yazamayıp, yada yüzü olmayıp yazamadığı için arkadaşa PM ile uyarı/istek mesaj atmış.
Burada böyle bişey yazmanız direk belli etti kendini, bir de bana yüzü yok diye hakaret etmişsini onu nasıl yapacağız ? Siz şirket olarak benim sabrımın sınırını denıyorsunuz.
Biz botextrada içerik sahibine ait olan yayınlanmasın diyen herkesi kaldırıyoruz, biz suç işlemiyoruz, illegal bişey yapmıyoruz, birisinin veri tabanını çalmıyoruz, veri tabanı almıyoruz, biz yayınlanan içerikleri çekip yayınlıyoruz, botextradaki 100 e yakın botun sahibi kendisi gelmiştir bize, sitemizin botunu yapabilrsiniz diye, insanlar içeriklerine reklam koyup oradan link para vs.. kazanıyorlar.
Ama buradaki durum farklı burada ticari gizli bilgi var, bu bilgileri rekabet içerisindeki firmalar için kritik bilgilerdir, bunlar yıllarca toplanmış üzerine milyon dolarlar verilmiş bilgilerdir burada istenen. Burada istenen hackdir, burada istenen warezdir.
Daha onemlisi burada ben hak sahibi olarak konuşuyorum, siz bizim firmamızı açıl bir şekilde araklamaya çalışıyorsunuz.