Arkadaşlar merhaba, hiç kullanmadığım bir sitem var.Oraya 1-2 video, bazen resim eklemem gerekecek yakında.Site de css-html-java kodlarıyla oluşmuş durumda ve hiç kodlarla uğraşmak istemiyorum.Sitenin görünümü
TrendWp 2 kurumsal temasına çok benziyor.Bende o temayı gördükten sonra wp'ye geçeyim dedim ve onu alacaktım.
Hatta demin tam alıyordum ama hakkında yapılan yorumlar güzel değil.Bende pek ilgilenecek zaman bulamıyorum web işleriyle, lisans anahtarı vs ister, sitede kapalı durur görmem.Onun için sorunsuz ücretli veya ona benzer tema önersi olan varsa yazabilirlerse sevinirim.
Trendwp'den yetkili burada varsa, sorun olmaz diyorsa o temayıda hemen alabilirim.Çünkü şu an kullandığım siteyle çok yakın görüntüde.
Sıfırdan yaptırmak için zamanım yok 1-2 gün içinde tema bulabilirsem, siteyi wp yapacağım.Yabancı var ama yıllardır ara verdim site işlerine, şimdi gözüm hiç kesmiyor al dosyaları aç düzenle
----
Not : Kesinlikle iletişim bölümünün çalışması lazım, yani uyumlu eklentide yazarsanız yanında çok sevinirim. Youtube video, resim galeri, basında biz(ben oluşturabilirim sanırım zaten bu panelden) ve ek sayfalar olacak, yani ekstra şeyler aramıyorum.Düzgün çalışsın, görüntüde linkte ki tema veya ona yakın birşeyler olursa güzel olur.
Okuyan, cevap veren herkese şimdiden teşekkürler