Off off... boş boş yorumlar yaparak insanların morallerini bozmaktan başka bir şey yapmıyorsunuz. Google bir algoritma güncellemesi yaptıysa elbette sorunların kendisi de farkındadır. Bu algoritma güncellemeierini sadece webmasterler için değil aynı zamanda kullanıcılar için yapılıyor. Arama sonuçlarındaki gereksiz sitelerin hepsini elbette kaldıracaktır. Bir tanesi çıkıyor AdSense'den daha fazla para kazanmak için yaptı diyor diğeri de çıkıyor Google Türk'lere düşman diyor.

Arkadaşım yapılan güncellemeler dünya genelinde yapılıyor sadece Türkiye'de değil ki. ( www.webmasterworld.com takip edebilirsiniz yada bloglardan da okuyabilirsiniz. ) Şuanda olan güncellemeyi şubat ayından beri yaşamaktayım. Seo çalışması falan yapmadım gereksiz hurafelere de aldanmak gibi bir niyetim yok. Eğer sitenize güveniyorsanız sadece bekleyin başka da bir şey yapmayın. Google bu güncellemeleri yapıyorsa şerefiyle para kazanmak yerine hile hurdayla para kazananlar yüzünden yapıyor.

Yok hacklinkmiş yok whois backlinkmiş yok bilmemneymiş.. SEO konusunda tutup sayfalarca makaleler okumuyorum sadece kendi çizdiğim yoldan ilerliyorum 2,5 yıldır da siteme bir şey olmadı. Her güncellemeyi alnımın akıyla atlattım. Eğer sizde güveniyorsanız sitenize, buradaki boş muhabbetleri boş verip sadece umudunuzu yitirmeyin.

Sahiden benim de canımı sıkıyorsunuz arkadaşlar! Madem kesin bir bilginiz yok teorilerinizi kendinize saklayın yahu... Milleti bunalıma sokmaktan başka bir şey yaptığınız yok.