siz daha sitelerinizde ta bundan kaç ay önce yazdım güvenilir siteler kurmak zorundasınız..yazar olmak zorundasınız..güvenilir siteler kurmadan size google üst tarafa çıkartmaz..bir kanser sitesi açıp içini saçma sapan şeylere doldurduğunuzda tepe taklak gidersiniz ama kanser hakkında bilgi okuyup öğrenip birşeyler dolu birşeyler katar ve yazar olarak bunu ispatlar ve tüm sitelerinizi kendinize bağlarsanız kazanırsınız..yoksa böyle alternatif bişiler bakarsınız..

google iyi ile kötüyü ayırt etmek zorunda şu an bunu yapmaya çalışıyor ve her gün daha iyi olacaktır..spamsiteler üst tarafta olması demek o sitelerin kalıcı olacağı anlamına gelmez..yarın onlarda gidecektir..önemli olan yıllanmış kabul görünen siteler yapmak.

biraz seo ustalarını inceleyin..nasıl yaptıklarına biraz bakın..sitelerini bir göz geçirin..

bir script kuruyum gelsin hitler artık yok böyle birşey, %100 özgünse öyle yapın sitenizi..alıntı yapacaksanız bunu belirtin link verin dış link iç link verin..orantılı gidin..korkmayın..sitelerinizi tanıtın konu ile alakalı yerlere gidip yorumlara bakın sitenizi tanıtın sorulara cevap verin insanlara yardımcı olun..

twitter kullanın face kullanın..kısaca 10 site ile ilgilenme şansınız varsa 10 site ile ilgilenin..gidip 100 site kurup para kazanacağım hevesine kapılmayın..odaklanma özürlüyüz..

siteleri giden arkadaşlar bazıları site adresini pm ile veriyor inceliyorum öyle şeyler varki anlatmak zor yani..özgünlük evet ama site berbat..yavaşlık..kodda gereksiz şeyler..wordpress ise site gereksiz pluginler, 2 tane description bile olan site çok..keyword doldurmuş siteyi..bir yazı yazmış evet ama yazıda alt tarafta kullanıcı için zor bir paylaşım yapmış..çok güzel yapacam derken siteyi bozmuş..kısaca gerçekten ben %100 sitem çok başaralı bir iste alıntı yapsam bile bunu belirtiyorum linkliyorum..çok güzel gidiyorum diyenlerin gelip burda benim sitelerim çok kötü dediğini duymadım..

kusura bakmayın..birazda hatayı kendimizde aramalıyız..hazır bir xxx scripti alıp gelsin hitler mantıgı yada otomatik spam yapıyım sitemi dolduruyum ile giden bir mntık olamaz..

yok herşeye rağmen ben sitemden eminim diyorsanız ve hatayı görmek istemiyorsanız da o zaman google tümden engelleyin ve bing,yandex e geçin..