Evet yaşanmış şeyler ama 200 promilde yaşanmış şeyler. Yani olay ile ilgili bilgin yoksa fikrin de olmamalı... Bu seviye de bir sorun yok zaten 50 promil yasal diyorum devlet izin veriyor ve ben 60 la yakalandım diyorum hala ya birini öldürürsen diyorsunuz ben Türkçe konuşuyorum değil mi?
İlk mesajında hatanı kabul etmişsin bunun için helal olsun diyordum ama diğer mesajlarda kendini savunma taktiklerine girişiyorsun.
Uzun lafın kısası bir Aile reisi olarak günün 24 saati araç kullanıyorum ne benim birinin Ailesinin canını tehlikeye atmaya hakkım var ne başkasının benim Yaşama sebebim olan Ailemi tehlikeye atma hakkı var dimi bilgin yoksa fikrinde olmasın demişsin bak sende olmayan bir bilgi varmış bende gerçekten dürüst şerefli bir insan önce karşısındaki insanı haksızlığa uğratmamayı düşünür bu kafayla devam edin siz bir gün haberlerde çıkarsınız yada Allah korusun sarhoşun ayyaşın teki gelip o değer verdiğiniz Ailenizi bir çırpıda kaza sonucu öldürür ise o zaman sanırım anlarsınız dediklerimi.
Bana göre yani normal bir insana göre içki içkidir.
Çevirmen olmasaydı ya KAZA yapsaydın?
2 ay sonra kaza yapmıyacağın ne mağlumdu
şükret bence size az bile yapmişlar
Arkadaş zaten kabullenmiş hatalıyım demiş ( sadece ilk mesajda )