Murat adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bence domain eski olması ve jenerik olması proje bazında çok işine yarayacağını düşüyorum. Bazı arkadaşlarımız şaşırabilir oyun projesi ama oyunu anımsatmıyor diye haklılarda ama önemli olan o siteye giren kişilerin sitenin isminin akılda kalıcılığı bende çağdaş arkadaşıma bu yönde bilgi verdim klavye.com fazlasıyla akılda kalıcılığı olduğunu düşünüyorum.

Senin tavsiyen benim için çok aşırı önemli bunu iyi biliyorsun Murat abim.

Hayırlı olması dileklerimle,
Teşekkür ederim üstadım .

RumuzTR adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
ok.net mynet.com tarzı birşey yapman daha mantıklı olacaktır bence.

hayırlı olsun kalite kokuyor
Hocam yaziyor.com kısa sürede faaliyete sokacağız genel portal olursa 2 site ile ilgilenmemiz bizi çok yoracaktır.

RumbleFish adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Öncelikle hayırlı olmasını ve başarılarınızın devamını temenni ediyor iyi günler'de kullanmanızı diliyorum.

Klavye -> Klavye Oyunları
Klavye -> Klavye Programları
Klavye -> Klavye Portalı

Mynet veya benzeri bir Oyun portalı kurarak KLAVYE markası altında bütünleştirme yaparak bağdaş kurarak daha iyi yerlere gelmesinde büyük bir önem kazanabilirsiniz.

Pek farklı boyutlara girerek yorum yapmak ve saçma sapan şeyler söyleyerek kafanızı dağıtmak istemiyorum.

Oyun portalı veya diğer şekilde söylediğim bir sektöre faal olarak hizmet verebilirsiniz.
Bir üst yorum da bahsettiğim gibi, genel portal bizi çok yoracaktır.

santos adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Cezmi Kalorifer tarzı bir site bu domaine cuk oturur gibime geliyor.
RumuzTR adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
alkislarlayasiyorum.com gibi bir sitede yapılabilir aslında..

ama her kategoriye uygun bir site olduğu için tek bir yerden kazanç yerine her sektörden kazanç sağlayabilirsin.

oyun
magazin
haber
video
eğitim
vs.
2 üst yorum da yazdığım gibi genel portal bizi çok yorar.

gunix adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bu kaliteli alan adına bakınca oyun sitesi fikri iyi gelmedi.
Seo açısından da iyi olmaz.
Düşünceniz için çok teşekkür ederim.