FZaman adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Emin değilsin sen, yapabileceğin tek birşey var ; unut o kızı ve önüne bak.
kardeşim zamana bırakıyorum olurda vazgeçerlerse hep onunlayım ama olmazsa dediğin gibi unutmak yarın bir gün kaçtık diyelim kız pişman olurda ailesine dönerse benim ailem ne olacak tam hayatımı kurarken bu yıllarımıı kaybedersen ne olacak bunları düşünüyorum, ilgin için teşekkür ederim..

teknohaberci adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Kaçır diyenler sanırım geçimde ve diğer maddi konularda sana yardım edecek. Yoksa nasıl hemencik kaçırıver, oluversin bitiversin diyolar anlamadım ) İşi gücü mesleği maddi bir kaynağı ve manevi dayanağı olmayan 2 çocuk nasıl evlensin a dostlar
bilgicinitr adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
kaçır hocam kızı evlen
zacoo adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Tamam üzücü bir durumda,arkadaşlar kaçır evlen demissiniz.Daha 18 yaşındalar ne iş sahibi ne para.Onları geçtim kaçırdı evlendiler diyelim daha yaşları kucuk 1 senedir beraberlermiş,bişey oldu araları bozuldu ne olucak o zaman? O kız napıcak ? Arkadaş bile bozulsa ona bakıcak mı?
evet kardeşim iş güç olmadan ne yapayım daha hayatımın temellerini yeni atyorum bana bişey olsa ne olacak aileme bir evin tek çocuğuyum ben onlarıda düşünmem gerekiyor..

corpixx adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam burada senin yapabileceğin hiç birşey yok. Artık olay kızda bitiyor.

Evlenmek istemiyorsa kimse onu zorla evlendiremez nikah salonunda zorla evet dedirtmiyorlar. Şiddet filan görürsede polise filan başvursun. Artık kadın haklarını en güzel şekilde koruyorlar eskisi gibi degil bu konularda ilerleme sağlandı.
Music adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
O kız gerçekten seni seviyorsa hiçbir güç onu evlendiremez, kaçıncı yüzyılda yaşıyoruz ve nerede yaşıyoruz ? Hadi eskiden olsa derim tamam yaparlar bişeyler ama günümüzde bu mümkün değil kaçar bağırır çağırır polisi arar yine kurtulur, sen sadece sabret ve kızın sana olan sevgisini gör..
aynen kardeşim ben şu anda bekliyorum yapabileceğim hiç bişeyim yok kız bişeye karıştırmıyor olay büyür diye kendisi halletmeye çalışıyor bizde işte böyle avare gibi geziyoruz.. kızda öyle bir cesaret olsa gider kadın hakları felan diye uğraşırda zannetmiyorum..

RappLzz adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
18 yasından buyuk çocuk esirgeme kurumu bakamaz - bi durum

Okuyor olması + çünkü 4+4+4 sistemi var lise bitene kadar okutmak zorundalar

Deli hareketi vs yapması bunu ailesi yanında değil o evlenecegi adama karşı yapması lağzım yani adamdan kendi sogutması lagzım karşı taraf vazgeçerse süre kazanırsınız biraz
dediğin gibi olabilir o adamdan kendini soğutabilir bende sonradna düşündüm ailesine fayda etmez deli hareketi sonuçta ailesi hayatını kurtarmak istiyor öyle bişey olsa bile verirler..

Dmrbs adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Maddi gücün, çalışma durumun yoksa kaçırmak boşuna çoğu şey paraya bakar.

İş kızda biter, vaz geçirirse o vazgeçirir.

Umarım kız razı olmaz istediğin olur. Allah yardımcınız olsun.
teşekkür ederim kardeşim bekliyoruz işte iş kızda bitiyor..

ByMaDaK adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Gerçekçi olmak gerekirse anne kızının ileride sıkıntı çekmesini istemiyor. Maddi durumu iyi olan birisiyle evlenince sıkıntı çekmeyeceği anlama gelmez ama iki seçim arasında mantıklı bu geliyor. <br />
Konuyu açan arkadaşım için söyleyeceğim elinden birşey gelmiyor bu yaştada okumaktan başka bence aşkla meşkle uğraşmanın bir gereği yok unutmak çok zor gelsede unutacağından emin olabilirsin.
Kız vazgeçse bile annesini karşısına alacaktır.
kardeşim bunun bende farkındayım ama ne yazıkki elden bişey gelmiyor..

mre adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
kiz seni sevdigini zorla evlenmek istemedigini soylesin. sanirim haberi yok ailesinin senden. bunun disinda herkesinde dedigi gibi kizi kacirip evlenmek en buyuk alternatif. ama durumum yok ailende karsi cikiyor diyorsun.

allah yardimcin olsun
beni araya sokup olayı büyütmek istemiyor..

Faggo adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
İyide bir şey diyeceğim zorla evlendirmek derken kız 'evet' demeden nasıl evlendirecekler ?
dedirtirler kardeşim, kızın kardeşleri ve ailesi söz konusu mecburiyettende olsa der. ne yazıkki

yorum yapan tüm arkadaşlara teşekkür ederim.