Kimlik doğrulama veya yönetimden onay bekliyor.
Oncelikle elinize saglik. Yanliz daha once boyle bir yazilim yazdigim icin basi cok ciddi belaya giren birisi olarak bir kac yorumum olacak.
Bu yazilimin gizli olarak calismasi ve bu bilgileri baska bir adrese yollamasi ozellikle ev isyeri gibi yerlerin icinden resim cekerek yollamasi turkiye kanunlarinca "mesken ihlali, mahremiyet ve ozel hayata mudahale" olarak degerlendiriliyor, bu sucun cezasi cok ciddidir. Ya bu o suca girermi kardesim kismini 60 yasindaki savciya anlatmaya calismak inan cok zor. Soyle bir muamele oluyor, bu adam bi suc islemis, bunu hangi maddeden yargilasak.
Bu isin kanuni kismi, etik olarakda bu yazilim varligi rahatsiz edici (ps internette bin tane benzeri var hepsi icin konusuyorum)
Bir de bunu indirip kuracak olan insanlar icin bir guvenlik sorunu sudur; bu yazilim antivirus tarafindan algilanacak siz ona izin vereceksiniz kurmak icin, bu saatten sonra tamamen yazilimcinin insafindasiniz demektir, yazilimci onun icine banka sifrelerinizi dahi kayit edip kendi email adresine gonderecek kodu yazabilir, sizde buna izin vermis olursunuz. Yazmistir demiyorum, yazilimciyi tanimiyorum.
Indirip kuracak yada yazilim yazacak olan arkadaslara bunlar kulaklarina kupe olsun.