Site adresi
Site için istenen fiyat :50 TL den açık artırma
Min artış : 5 TL ( bu değerin katları ile teklif verebilirsiniz aksi halde geçersiz sayılacaktır )
Açık artırma sonlanma : son tekliften 24 saat sonra.
Hemen al fiyatı : 500 TL
Sitenin aylık getirisi: -
Sitenin açılış tarihi: 1 yıl oldu
Kategori, sitenin içeriği nedir: facebook kapak resimleri
Günlük hit sayısı, kaynak link: yok denecek kadar az
Domainin yaşı ve Pagerank değeri: 1 yaşında pr4
Site tüm içeriği birlikte mi satılık, sınırlama var ise neler: tüm
Hosting dahil midir: hayır
Banlı olduğu sponsor var mı: yok
Banlı olduğu arama motoru var mı: yok
Kullanılan yazılımın lisansı satışa dahil mi: evet 149 $ özel yazılım
http://3fusion.in/facebook-cover-script.php
Yazılım lisans sonlanma zamanı: sınırsız
Sitenin satışında herhangi hukuki bir problem var mı, telif hakkı vb..: yok
Sitenin yazılımı özeldir, resim yüklemek oldukça basit. panelden kategori seçiyorsunuz resimleri seçiyorsunuz hepsini tek tek yüklüyor kendisi.
Sistemde kullanıcılar için kapak oluşturma seçenekleri mevcut.
Tek fotoğraf ile kapak oluşturma , arkadaşlarının profil resimlerini seçerek oluşturma.
Aynı zamanda scriptin facebook app desteği mevcuttur. Wall post atma sistemi vardır. Fakat nasıl çalışır bilmyorum. Bir hevesle açtım siteyi açtığım günden bu yana iki defa ilgilendim
App desteğine sahip 149 papel değerindeki scriptin son güncel sürümünü mail attım google chat ile de görüştüm konuştum gönderdiler. Fakat kurmadım elim değmedi
Projelik bir script ve domaindir. Domaine bir tane dahi backlink almadım. GOogle amca pr4 verdi
Sosyal ağlarda gücünüz varsa eğer sitenin az bir reklamı ile gelen kullanıcı kullanıcıyı çekecektir zaten. Kapaklarda watermark uygulama özelliği vardır. Otomatik basıyor. Tabi kapatmak sizin elinizde. admin panelden ayarlarnıyor.
Sistem gayet kullanışlı ve hoş. Geleceğe yatırım yapılabilir. Fakat ilgilenirseniz yapılabilir.
Emsallerini googlede araştırın alexa değelerine bakın. İyi yerlere gelebilir.
Twitter kapakları içinde bir site vardı akşam üzeri sattım. Bu da ilgi göstemerdiğim sitelerimden birisi bende kalacağına bir arkadaşımız ilgilenirse iş görür.
Ciddi alıcıların mesaj yazmasını rica ediyorum.
İyi forumlar dilerim.