Yaşın çok küçük. Daha bu denli ciddi konulara girişecek yaş ve sorumlulukta ayrıca olgunlukta da değilsin. Yerinde olsam bencil olur, o kızı da unuturdum. Neden dersen..

Şimdi sen henüz ergenlik çağını yeni atlatmış, ailesinin bakımında ve sorumluluğunda, geleceğini inşaa etmesi gereken bir çocuksun. Yıllar içerisinde önce iyi bir alandan mezun olmalı sonra da mesleğini eline almalısın. Bu süre zarfında hayata bakışın değişecek. Kim bilir nasıl bir kişiliğe dönüşeceksin.

Aşk dediğin gelir de geçer. Sevgi dersin öldüm bittim dersin hiç de bir şey olmuyor unutur geçersin. Bir sevgi için oturup da kendini riske atmaya değmez.

He o kız için ne yapabilirsin?

Koskoca hiçbir şey!

O da ailesinin himayesi altında. Ailesinin sözüne karşı çıksa napacan sanki ona bakabilecek misin, elinden ne gelir, hiçbir şey..

Araya sözü geçen büyükleri sok desem, aile büyükleri destek olsun o aileye akıl versin desem falan bu türden hem zengin hem de bilgin tanıdıkların varsa ya da ne bileyim önde gelenlerden birileri varsa araya sokarsan belki faydası olur. Ama yoksa böyle bir büyük maalesef elinden hiçbir şey gelmez.

Boşuna efelenmeye gerek yok yani.