elzemi adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
hocam nasıl ücretsiz? Biz sadece hat ücreti mi ödeyeceğiz

Yapılan işlemi tam anlamıyla yazıyorum herkez okusun kimin ne yaptığını bilsin amaçlarınıda öğrensin burda yaptığımız sizi tim bayisine gitmeden veya tim bayisinde size sunulacak numaraları beğenmiyorsanız numara havuzundan sizin istediğiniz varsa eğer o numarayı ücretsiz alıp sizin üstünüze açmak nasıl mı açıyoruz hemen anlatayım şirket mail adresine bakın şahıs değil şirket adresime mail atıyorsunuz aktivasyonunu yapıyorum gidip turkcell tim'den kimliğinizi vererek simkartınızı alabiliyorsunuz olay bu kadar basit endişeleri anlayabiliyorum ancak herhangi bir ticari amaç için yapılmış birşey değil bu burada yaptığım alış verişler ve işlemler için bir itrade oluşturmadım diye dolandırıcılıkla suclandığım için mod'lara pm gönderdim konuyu kilitletiyorum hepinize teşekkür eder iyi forumlar dilerim yinede herhangi bir sorununuz olursa turkcell ile alakalı memnuniyetle yardımcı olacağıma şüpheniz olmasın affınıza sığınarak aktivasyon için mail atan ve pm yollayan arkadaşlarında işlemlerini iptal ediyorum. saygılarımla