Merhabalar.
Bundan 3-4 ay önce TTNet tarafından arandım. Eski kullanıcılarına hediye olarak MP3 player yollayacaklarını söylediler. Sadece kargo parasını ödeyeceğimizi söyleyip adres onayı istediler. Söyledikleri adresi onayladım ve Cuma günü elinizde olur dediler.
Gelen giden olmadı.
Bugün tekrar aradılar, geçen sefer oldukça dalgındım farkına varamamışım. Aynı muhabbeti yine yaptılar ancak TTNet olmadıklarına neredeyse emin gibiyim.
- TTNet benim değil, dayımın adına. Dayım anlamadığı için benim numaramı vermişti. Normalde bu konularda özellikle hat sahibini isterler ancak bu sefer sizin onayınız da geçerli dediler.
- 4-5 ay önce de aradınız gelmedi ödül falan dediğimde cümlemi bile bitirmeme izin vermeden "Hayır! Bu kampanyamız yeni!" diye atladılar.
- 0850 455 34 39 numarasından aradılar. Bence TTNet değilsiniz neden numara 444 değil diye sorduğumda çağrı merkezi numarası bu dediler. Bu konudan emin olmadığım için üstelemedim.
- Ev adresimi tamamen doğru söylediler. Eğer bunlar TTNet değilse ev adresimi nereden biliyorlar ve neden onay almak istiyorlar? Eğer TTNet ise geçen sefer niye hediyeyi yollamadılar ve sorduğumda direkt konuyu kapattılar.
- Son olarak arayan bayanın konuşma tarzı ciddiyetten oldukça uzaktı. İkide bir gülüyor ve arkadaşmışız gibi konuşuyordu.
Ne düşünüyorsunuz, nedir sizce mevzu?
Ekleme: Şu an kontörüm olmadığı için arayamıyorum. Aranızda macera arayan biri varsa teknik destek almak için TTNet'i aramış gibi yapıp verdiğim numarayı arayabilir mi? Böylece öğrenebiliriz.