Aynı veritabanında tutulma konusunda ki yorumunuza kesinlikle katılıyorum. Veri tabanında sadece şunu tutacağım : Her satıra recdate, reciip, updatedate, updateip gibi alanlar ekleyip ilk kaydedenin bilgileri ile son güncelleme yapanın bilgilerini tutacağım, hani yönetim kısmında hızlı bir şekilde bir veri görünsün diye.
Ama gelgelelim detaylı bir şekilde tutacağım kısımda dosya mevzusunu çok fazla tecrübe etmediğim için çekiniyorum. erginkeles' in de dediği gibi problemlerin olma ihtimali yüksek. Örneğin Dosya boyutu 20 MB oldu, bu dosya her açıldığında ram' den 20 mb yiyecek, hadi ram' e razı geldik, aynı anda iki kişi kayıt eklemek isterse dosya açıksa açamayacak, hadi açtı kesin kayıt kaybolacak gibi bir hissiyat var bende

.
İlginize teşekkür ediyorum arkadaşlar. Öneri ve fikirlerinizi bekliyorum...
Dediğim gibi ram ve dosya boyutu konusunda verileri belli aralıklarla başka yere taşıma veya mail ile gönderme işlemini yapabilirsiniz. Hatta bunu saat aralığıyla değil de dosya boyutuna bakarak bile yaptırabilirsiniz.
Bir php sayfası açıp logların tutulduğu dosyanın boyutuna bakarsınız atıyorum 5 MB veya üstüyse diğer sunucuya aktaracak kodu çalıştırırsınız değilse boş geçer (if else).
Bu php sayfasını ise cronjob ile belirli aralıklarla çalıştırırsınız.
Eğer dosya 5 mb veya daha büyük olduysa cron job ile çalışan sayfanız dosyanın içeriğini diğer sunucuya atacak ve dosyanızdaki bilgileri silecek ve dosyanız belirli saat aralıklarıyla 5 mb ı geçmişse başka bir sunucuya parça parça aktarılacak böylece sizin sunucunuzda dosya birikip aşırı derecede sunucunuzu yormayacak bilmem anlatabildim mi

kolay gelsin.