Eğer malum siteler kendi sunucunuzdaysa ve sunucu TR lokasyon ise; eğer domainlerin whois bilgileri açık ise sizin alınmanız normaldir.
Domain üzerinden genelde gitmezler, önce sitelerin barındığı ip adresinin olduğu verimerkezinden bilgi istenir. Verimerkezi sunucu sahibinin ismini verir, sunucu sahibi de hosting hesabının sahibinin adını verir.
Siteleri kapatmanız iyi olmuş ama zaten tüm kanıtların ekran görüntüleri alınmıştır. Bu saatten sonra domaini silmeniz herhangi birşey ifade etmez.
Hocam biz arkadasla görüştük simdi domain ve site tarnsferinde mevcut konular acılmıs zaten eski sahibi tarafından alan kişi ben konu acmadım diyor.Bende siteleri fazla tutmadım zaten hem domainleri hem siteleri sildim yaklasık 2-3 ay önceydi sanırım tam net hatırlamıyorum.Suan sadece isimtescilden mail bekliyorum.Bu domainleri kaçış olarak sildirmicem hesabımda barınmasını istemiyorum.Hatta ben onları unumustum gecen hafta yine r10 dan bir abinin işini göreyim derken orada geldi aklıma baktım saga sola silincek yer yok bıraktım öle simdi ise mail attım bekliyorum bakalım.